{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Sincerely Media   Uued võimalused on te...

 

foto : unsplash / Sincerely Media

 

Uued võimalused on tekkimas! Mõned muutused on ees ootamas! 

Lihavõttepühad on ära peetud ja munad värvitud. Nüüd on aeg asuda tõsisemate asjade kallale. Aprillikuu on otsustava tähtsusega kuu. Mõned muutused on meid ees ootamas, samuti mõned muudatused. Uued tuuled on hakkamass puhuma meie peade kohal. Selle tõttu võib nii mõnigi tunda suuremat segadust oma elus. Tegemist on suure kosmilise uduga, mis meie ümber on praegusel hetkel. Ka planeetide seis ei ole kõige parem. 

Merkuur on retrograadis alates 2. aprillist, tekitades segadust meie elus ja põhjustades sekeldusi ning olmeprobleeme. Armastuse planeet Veenus on aga nautimas oma elu Kalade märgis, tema on ka see, kes katsub tuua natukene õnne meie igapäevasesse ellu. Tegevuse- ja ettevõtlikkuse planeet Marss on samuti Kalade märgis. Tema soovitav meil teha kõike südamega ja kuulata rohkem oma intuitsiooni. Tähtis on usaldada esimest muljet. Kõige selle keskel aga toimub Kuu loomine. 8.  aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis, millega kaasneb ka päikesevarjutus. Noorkuu toob meile natuke teistsugust energiat, mida märgib tugevalt kevad, koos tärkava loodusega. Noorkuu aeg on ideaalne selleks, et panna paika plaane praegu käimasolevaks kevadeks. 

 

 


Millistele tähemärkidele toob aga järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 

SÕNN

Sõnn kogu populaarsust praegusel hetkel. Tegelikult oleks Sõnni tähemärgi esindaja tahtnud rahulikult oma elu edasi elada, aga planeetidel on tema jaoks teised plaanid. Kõige selle taga on hea õnne planeet Jupiter ise. Jupiter on praegusel hetkel Sõnni märgis, toetades Sõnni kõikides ettevõtmistes ja hoolitsedes selle eest, et Sõnnikesel igav ei hakkaks. Jupiter on praegu eriti aktiivne, ta on võtnud endale kindla eesmärgi tõmmata Sõnn mugavustsoonist välja ja aidata tal oma eesmärke ellu viia, tuues talle nii palju häid võimalusi kätte. Tänu sellele ei jäta hea õnn Sõnni maha. Mitmed toredad üllatused on teda ees ootamas. Hoolimata sellest, et Merkuur on praegu retrograadis, ei ole Sõnnil vaja ühtegi takistust karta, kõik tema plaanid peaksid õnnestuma. Ta leiab lahendused oma probleemidele, headest ideedest ta aga puudust ei tule. Suur edu on teda ees ootamas. 

Ehkki Sõnn hindab tavaliselt kõrgelt oma harjumuspärast elu ja rutiini, siis praegu on Jupiter avamas tema ees kõik uksed. Tänu sellele saavad sõlmitud mitmed uued lepingud ja kokkulepped. Tuuled hakkavad tema kasuks puhuma. Kõik võimalused on avatud. Tähtis on ainult, et ta tegutseks õigel hetkel ega magaks neid häid võimalusi maha. Ka teised planeedid toetavad teda praegu. Nende seas armastuse planeet Veenus Kalades ja Marss, kes annab talle energiat juurde. 

 

 

 

KAKSIKUD

Kaksikute esindajale meeldib mõtelda ja arutleda. See on tema lemmiktegevus. Kaksikud on Merkuuri lemmikud ja kaitsealused, paremini, kui keegi teine, oskab ta inimestega suhelda. Ta viib alati kõik oma plaanid ja kavatsused ellu, mis siis, kui ta teinekord peab selleks väga pika maa maha käima. Oleks võinud ju arvata loogiliselt võttes, et Merkuuri retrograad tekitab ka tema elus pahandust ja toob kaasa viimase hetke muutuseid ent õnneks tunneb Kaksikute esindaja oma planeeti hästi ja teab, kuidas ennast hoida. Tänu sellele näeb ta häid võimalusi seal, kus keegi teine ei oleks osanud midagi oodatagi ja pöörab mitmed olukorrad enda kasuks. 

Mida julgem ja ettevõtlikum ta on, seda parem nädal on teda ees ootamas. Küsija suu pihta ei lööda. Noorkuu Jäära märgis toob talle omalt poolt head õnne kaasa. See aga sobib Kaksikutele eriti hästi, sest nii avaneb tal võimalus, kuidas oma plaane ellu viia. Mitmed uued võimalused on tekkimas ka tema elus. Praegusel hetkel on tal väga head väljavaated. Tal ei ole mitte midagi vaja karta, sest teda on ees ootamas väga head uudised, mis peaksid tegema ta meele rõõmsaks. 


Kommentaare ei ole