{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Neitsi

    Draakoni aastal sündinud Neitsi on tugeva iseloomuga, realist ja praktilise mõtlemisega. Ta eelistab oma kiired asjatoimetused ...

 


 

Draakoni aastal sündinud Neitsi on tugeva iseloomuga, realist ja praktilise mõtlemisega. Ta eelistab oma kiired asjatoimetused parem ära teha, selle asemel, et pea pilvedes ringi käia ja unistada. Ehkki Draakon võib mõnikord kippuda ka unistama ja mõjutada sellega tundlikku Neitsit. Draakoni aastal sündinud Neitsi saab hakkama kõikidega raskustega, miski ei hirmuta teda. Tal on ka piisavalt kujutlusvõimet ja leidikkust, et mitte lasta rutiinil oma igapäevast elu rikkuda. Ta on üsna keerulise ja vastuolulise iseloomuga. Pealtnäha tundub rahulik ja puutumatu, tegelikult unistab aga sellest, et saaks oma suured plaanid ellu viia. Ta on idealist, kes püüdleb täiuslikkuse poole. Hästi enesekindel inimene. Mõnikord võib käituda üsna üllatavalt ja originaalselt. 

Draakoni aastal sündinud Neitsi on pigem tagasihoidlik inimene, kes ei paista silma oma suure lobisemise poolest. Heade sõprade seltsis, kellega ta tunneb ennast hästi,  võib ka tema rohkem rääkida, kui vaja. Võõraid ta just ei karda ega hoidu ka suhtlemast nendega, keda ta ei tunne. Ta on lihtsalt intelligentne ja hästi kasvatatud ega suru ennast kunagi kellelegi peale. Tema jaoks on kvaliteet palju tähtsam, kui kvantiteet. Teda ei köida väline ilu, vaid sisemine rikkus. Lobamokad, kergemeelsed, pealiskaudsed inimesed ja flirtijad teda ei huvita, neist hoiab ta targu eemale. Ta toetub alati omaenda jõule ja on sõltumatu. Ta ei vaja teiste nõuandeid ega hakka ka ise nõu teistele andma, kui temalt midagi pole palutud. Ta tahab lihtsalt suhelda midagi, mitte ajada oma suhteid keeruliseks. Lähedased aga usaldavad teda täiesti.

 

 

Ta organiseerib oma elu hästi ja teab, kuidas oma eesmärke ellu viia. Kogu tema elu on hästi organiseeritud. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Ta on väga intelligentne, väga hea mäluga, savestab kogu tähtsama info, raske on leida temast huvitavamat kaaslast. Ta ei ole laisk, vaid õpib kogu elu. Talle meeldib raamatuid lugeda. Tal on kodus väga palju raamatuid, mis käsitlevad erinevaid teemasid. Ta on praktilise mõtlemisega inimene, kelle elus ei ole üllatustele kohta, sest iga tema samm on eelnevalt valmis planeeritud. Ta ei tee midagi mõtlematult. Tal on kõrged moraalinormid, millest ta kinni peab. 

Hoolimata oma tagasihoidlikkusest, otsib ta populaarsust. Ta tahaks jätta oma märgi maailma. Ta mõtleb positiivselt, on julge ja tal on omad kindlad eesmärgid. Ta on ka ettevaatlik, tark ega tee kunagi midagi mõtlematut. Talle ei meeldi need, kes raiskavad oma elu kergemeelsete asjade peale. Ta ei ole eriti salliv teiste vigade suhtes ent ta ei hakka teisi hukka mõistma, vaid katsub aidata. Ainult oma suuremate vaenlaste vastu on ta halastamatu, õnneks ei ole tal neid palju. Üldiselt on ta aga positiivne, hea ja lahke. Ta katsub kogu elu end täiendada ja omandada uusi teadmisi. 

 

 


Armastus

Armusuhetes on ta ettevaatlik, kuni ta on õppinud oma partnerit rohkem usaldama. Ta ei kiirusta ega torma oma tunnete väljendamisega. Tal on vaja palju aega enne, kui ta jõuab oma tunnetes selgusele. Alles siis hakkab ta lähenemiskatseid tegema. Ta on aus, tema sõna võib uskuda. Kui ta räägib oma tunnetest, siis tähendab see seda, et ta ka armastab. Kindlasti ei maksa talle survet avaldada, sest see võib ta minema hirmutada.

Ta on tõsise ellusuhtumisega, loodud lausa pereinimeseks. Ta ei otsi kõrvalsuhteid. Tema abielu on õnnelik. Ta tahab näha oma lähedasi enda ümber. Kuna ta on aga nii nõudlik, võib see tekitada lahkhelisid tema ümber. Mõned ta lähedased võivad talle ette heita, et ta on range ja piirab liiga palju nende vabadust. 

 

 


Töö

Ta on eeskujulik töötaja. Võtab oma tööd tõsiselt, ta ei lahku enne, kui on teinud oma töö ära. Talle meeldib tööd teha, ta teab, kuidas peab tööd tegema. Ta võib jõuda kaugele tänu oma sihikindlusele ja järjepidevusele. Ta on valmis õppima kogu oma elu ja omandama uusi teadmisi. Ta on teadlik kõikidest uuendustest ja tahab jagada oma teadmisi ka töökaaslastega. 

Ta on väga intelligentne inimene, kes mõtleb matemaatiliselt. Ta sobiks hästi finantsvaldkonda. Ka loominguline töö sobiks talle hästi. Tal on ärivaistu, ta suudab töötada ka suure meeskonnaga. Ta on kohusetundlik ja paindlik teistega suheldes. Ta oskab kuulata ja anda head nõu. Temast saaks väga hea juht. Tavaliselt alustabki ta madalalt kohalt kuni jõuab kõige kõrgemani välja.


Kommentaare ei ole