{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Kalad

     Pühvel annab tagasihoidlike Kalade tähemärgile hea meelega jõudu juurde, muutes teda julgemaks. Tänu sellele ei ole Püh...


 

 

 Pühvel annab tagasihoidlike Kalade tähemärgile hea meelega jõudu juurde, muutes teda julgemaks. Tänu sellele ei ole Pühvli aastal sündinud Kalad sellised nagu teised selle tähemärgi esindajad. Nad on heatahtlikud ja sõbralikud kõikide vastu ent ei lase mitte kellelgi enesele pähe istuda. Uute inimestega ta kohe sõbraks ei saa, ta on vaja aega, et inimesi paremini tundma ja ka usaldama õppida ent ka see ei saa kunagi takistuseks. Ta on suurepärane diplomaat, hästi tore sõber ja lojaalne partner. Tema headusel ei ole piire. Ta on aus ja siiras oma lähedaste vastu. Ta ei oska valetada ega mängida kedagi teist. Ent samas on ta hästi pika vihaga.

Ta on hästi töökas. Ääretult aus inimene, ta ei oota oma töö eest tänusõnu ega kiitust. Ta ei hakka uhkustama oma saavutustega ega otsi võimalusi, kuidas teiste seast silma paista. Tal ei ole harjumuseks raha koguda, ta tahab oma rahaga aidata ka teisi. Aidata neid, kes abi vajavad, mõtlemata seejuures omakasu peale. Ta katsub mitte näha seda, mis teistes halba on. Mõnikord peab ta aga olude sunnil silmad avama ja tunnistama enesele, et on eksinud ühes või teises inimeses. Seda siis, kui inimeste käitumine valmistab talle pettumust. Ta ei hakka kätte maksma ent ei unusta kunagi halba, mis talle on tehtud. Ka tema kannatlikkusel on piirid. 



Ta ei karda rasket tööd, tegemist on tõelise intellektuaaliga. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, viib ta oma kavatsused ellu. Materiaalsed väärtused jätavad ta ükskõikseks, ta ei näe mõtet, et terve oma elu raha kokku ajada. Ta on tavaliselt majanduslikult kindlustatud ja see on kõik, mida ta vajab, et oma elu nautida. Ta ei hakka ennast raha pärast tööga tapma. Ta võib ilma ainsagi kahetsuseta kõik oma säästud ära kulutada oma lähedaste peale, kelle eest ta kannab erilist hoolt. Ta armastab oma kodu, mis on tema kindlus. Ta tahab oma ellu ainult rahu ja harmooniat.

Pühvli aastal sündinud Kalade esindaja on taktitundeline ja hea iseloomuga. Ta kardab teistele haiget teha mõne ettevaatamatu sõnaga. Ta on tugeva intuitsiooniga ja tunnetab seeläbi seda, millises tujus teised on. Selle tõttu ta teabki täpselt, kuidas igas olukorras käituda. Tal ei ole harjumuseks hakata teisi solvama, ta ei ole ka oma loomult ülbe - vastupidi - ta on pigem reserveeritud ja tagasihoidlik. Ent tema hinges mässavad sageli tormid. Ta võib olla üsna jonnakas ja kangekaelne. Ta võib ägestuda pisiasjade pärast, ärrituda ja samuti solvuda. Ebaõigluse tunne võib teha talle väga palju haiget. Mõnikord tuleb tal enesekindlusest puudu ja ta hakkab kahtlema liiga palju iseendas. 

 

 

 

Armastus

Ta on romantiline ja otsib tõelist ning ideaalset armastust. Ta tahab leida usaldusväärset partnerit, kedagi, kellel oleks samasugused eluvaated nagu temal. Teda huvitavad inimese head omadused rohkem, kui tema välimus. Ta armastab sügavalt ja jääb truuks kogu eluks. Tutvumise ajal on ta tagasihoidlik ja kohmakas. Ta ei oska komplimente ega üllatusi teha. Ent tema heasoovlikkus on väärt rohkem, kui tuhat sõna. 

Ta on väga hea pereinimene, kes pühendub end täielikult oma perele. Ta ei otsi vaheldust ega kõrvalsuhteid, talle ei meeldi lärmakad koosviibimised. Talle meeldib olla rahulikult oma kodus - ta ei vahetaks seda mitte millegi vastu. Tema kaaslasel on väga tähtis koht tema elus, ta armastab oma lapsi. Ta on väga hea psühholoog, kes saab läbi kõikide inimestega sõltumata vanusest. Eriti aga lastega. Lapsevanemana on ta tundlik, ta on esimene, kellele räägitakse tavaliselt oma probleemidest. Ta pühendab palju aega laste kasvatamisele ja teeb kõik, et olla oma laste sõber. 

 

 

 

Töö

Pühvli aastal sündinud Kalade märgis sündinud on väga andekas. Ta võiks täiesti töötad mõnes loominguga seotud valdkonnas, sest ta on kõrgelt arenenud ja rikkaliku kujutlusvõime ning tugeva intuitsiooniga. Ta on võimeline ka oma suured ideed ellu viima, ta ei karda katsetada erinevaid võimalusi ja proovida kõike uut. Kriitikat võtab ta väga südamesse. Juhtivale kohale sobiks ta samuti. Ta võiks luua ka oma ettevõtte. Konkurentide ja partneritega on tal tavaliselt suhe hea. 

Ta on väga hea psühholoog ja diplomaat. Ta jälgib alati tähelepanelikult seda, kuidas teised reageerivad, see aitab tal ennetada järgmisi samme. Ta saab teistega hästi läbi ja teeb kõik, et konflikte ära hoida. Ta on eeskujulik töötaja. Teda kiidetakse palju. Ta näitab harva oma tõelisi tundeid välja ega jaga oma kahtlusi isegi töökaaslastega. Ta on alati rõõmsameelne ja heas tujus. Ent ta muretseb palju oma töö tulemuste pärast.

Kommentaare ei ole