{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajad varjavad kõige rohkem oma tundeid?

  foto : unsplash / Jacob Dyer     Nende tähemärkide esinda...

 

foto : unsplash / Jacob Dyer

 

 

Nende tähemärkide esindajad ei räägi sellest, mis neil südamel on ega talu suuri tundeavadusi. Nad on pigem vait aga armastusest ei räägi. Kellest jutt käib? 

Armastusest on ilusaid laule tehtud ja raamatuid kirjutatud. Kui osade tähemärkide esindajad võivad rääkida oma tunnetest hommikust õhtuni, siis teised eelistavad pigem surra, kui tunnistada seda, mis neil südamel on. Kas see tõesti üllatab sind? Neid endid küll mitte. Armastuseavaldus käib neile üle jõu, see on lihtsalt liiga isiklik teema. 

Astroloogias on igal tähemärgil oma viis armastuse avaldamiseks. Ainult kaks neist ei tea kuidagi, kuidas seda teha ja sellepärast ei räägi nad oma tõelistest tunnetest mitte kunagi, isegi mitte piinapingil. 

 

 


Tähemärkide armastuse keel

Igal sodiaagimärgil on oma viis vastassoo tähelepanu võitmiseks. Vähi tähemärgi esindaja ülistab oma kallimat taevani ega ole oma sõnadega kitsi. Kalade esindaja unistab salamisi ilusast ja romantilisest armastusloost, andes sellest teada läbi puudutuste. Kaksikud hakkavad rääkima armastusest kasutades selleks huumorit. Kaalud ootavad, et sina neile armastust avaldaksid esimesena, et siis vastata : "Ma olen sulle nii tänulik, ka mina armastan sind väga.". Jäär on otsekohene ega hakka keerutama. Sõnn kutsub sind sööma kõige paremasse restorani, mida ta teab, et sulle siis armastust avaldada. On neid, kes eelistavad otsekohesust, teised jälle asuvad ääri-veeri asja juurde aga kõik, mis tegelikult loeb, on teod. 

 

 

 

 

NEITSI

Kõikide nende tunneteavalduste keskel jääb Neitsi täiesti ükskõikseks. Neitsi on tubli Maamärk, ta ei saa endale lubada tormilisi tundeavaldusi. Ta ei oska oma südant avada. Oma loomuselt on ta pigem üksik ega räägi enda tunnetest palju. Selle tõttu polegi kerge tema südant võita. Ta eelistab kuulata rohkem mõistuse, kui südame häält ja peab tähtsamaks abielutunnistust, kui südame puistamist. Neitsi tahab jääda diskreetseks kõiges, mis puudutab südameasju. Ta ei hakka kunagi rääkima oma tunnetest ega muutu emotsionaalseks. Ent ta oskab sind alati ära kuulata, kaitsta ja nõu anda. See ongi tema viis välja näidata, kuidas ta sind armastab. Ta tuletab sulle meelde, et sul on kell kolm arsti juurde aeg kinni pandud või et te peaksite võtma aega, et vaadata oma arvepidamine üle lähipäevil. Neitsi oskab paremini, kui keegi teine, organiseerida ja planeerida oma aega ja päevakava. Nii ta näitabki sulle välja oma tundeid sinu vastu. Teda ei huvita see, mida teised sellest arvavad.  

 

 


KALJUKITS

Kaljukits on sündinud Saturni kaitse all, Saturn on aga korra, kohustuste ja kindlate reeglite planeet. Selle tõttu Kaljukits ongi kõige praktilisema mõtlemisega planeet kõikide sodiaagimärkide seas. Ta leiab, et kõigel peab olema loogiline seletus, põhjus ja eesmärk. Kuna ta ei saa kontrollida seda, mis ta südames toimub, siis eelistab ta unustada pigem selle väikese detaili, selle asemel, et lasta ennast kirgede möllust kaasa kanda. Mõned ütlevad sellepärast lausa, et tal oleks nagu südame asemel kivi. Ta ei lase ennast kunagi tunnetest kaasa kanda ja ei kannata lausa teiste suuri tundeavaldusi. 

Kaljukitsel on raske armastust avaldada juba selle tõttu, et ta ei taha anda kergemeelseid lubadusi. Ta on äärmiselt truu ja tahab oma lubadusest kinni pidada, sellepärast eelistab ta olla pigem vait, kui midagi öelda. Vähemalt nii kaua, kui ta ei ole kindel, millise suuna see suhe võtab. Armastuses eelistab ta pigem vaadelda ja testida oma kaaslast enne, kui kingib talle oma usalduse. Tema jaoks pole hullemat, kui inimene, kes valetab või teeb sohki. Romantilistes ja luulelistest situatsioonides kaotab ta täiesti pea ega tea mida teha sellises olukorras. Kuidas kindlustada, et ta suudab sõlmida sinuga usalduslikku lepingut ja kes garanteerib talle, et see liiga kalliks maksma ei lähe tema jaoks. Kaljukits on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Tulevik paneb teda muretsema, muutused ja kõik, mis on tundmatu, ei meeldi talle. Kui ta on aga  õppinud sind paremini tundma, muutub ta leebemaks ja armastusväärsemaks sinu vastu. Ja kui ta sulle kord armastust avaldab, siis oled sa selle auga ära teeninud.

Kommentaare ei ole