{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Kalad

     Koera aastal sündinud Kalad kahtlevad alati kõiges. Nad ei usu isegi fakte, vaid usaldavad oma intuitsiooni. Loodus on ...


 

 

 Koera aastal sündinud Kalad kahtlevad alati kõiges. Nad ei usu isegi fakte, vaid usaldavad oma intuitsiooni. Loodus on andnud neile erakordse ettenägemisvõime, mis muudab aga nende elu ainult keerulisemaks. Usaldav Koer satub täiesti Kalade mõju alla ja võib muutuda selle tõttu mõnikord isegi agressiivseks. Koera aastal sündinud Kalade esindaja on hästi tundlik, delikaatne ja õrnatundeline inimene. Ta on nii kaastundlik, et on valmis kõiki maailmas aitama. Ta on tark, valmis andma alati head nõu ja tegema ükskõik mida selle asemel, et hoolitseda oma kohustuste eest. Ta ei keeldu pakutud abist ja seisab alati oma õiguste eest väljas. 

Koera aastal sündinud Kalade esindaja on hea ja usaldav, tundub nagu oleks tegemist inimesega, kes ei saa kellelegi halba teha. Ta on siiski võimeline iseennast kaitsma. Nad ei hakka solvama ega tagaselja kurje plaane tegema. Tegemist on inimesega, kes oskab käituda diplomaatiliselt. Ta on taktitundeline inimene, kellel on alati vajalikud argumendid olemas. Ta on varustatud tugeva intuitsiooniga, tänu millele ta mõistabki nii hästi teisi inimesi. Ta läheneb igale inimesele individuaalselt. Ta meeldib teistele, tema peale võib alati kindel olla, ta on kõigi vastu tähelepanelik. 

 

 

Ta on taktitundeline ja viisakas inimene, paljude lemmik. Ta meeldib teistele just oma viisakate kommete pärast. Ta peab lugu teiste arvamusest ja on sageli valmis ohverdama oma isikliku heaolu teiste jaoks. Ta ei küsi midagi vastu, vaid tunneb siirast rõõmu teiste pärast. Ta on omakasupüüdmatu ja aus inimene, kes väärib teiste austust ja lugupidamist. Leidub ka südametunnistuseta inimesi, kes kasutavad ära Koera aastal sündinud Kalade head südant. Ent hoolimata sellest, et tal on hea süda, ei ole ta naiivne, lihtsameelne ega rumal. See on tema puhul lihtsalt põhimõtteküsimus. Ta on valmis ka inimesi endast eemale lükkama ja valima, kellega suhtleb ehkki see muudab teda kohmetuks, kui ta peab oma sõna maksma panema. Talle austab teiste tundeid ja arvamusi. 

Ta on särava isiksusega, sageli heas tujus ja teeb kõik, et mitte tekitada teiste elus probleeme. Ta kahtleb aga ise liiga palju iseendas ja pöörab liiga palju tähelepanu pisiasjadele, mis pole seda väärt. Ta ei ole eriti enesekindel ja on pigem tagasihoidlik. Ta ei tunnista oma nõrkusi, on selle asemel parem vait või ütleb, et kõik on korras. Ainult kõige lähedasemate inimestega on ta selline nagu ta tegelikult on. Lähedasi inimesi tal aga väga palju ei olegi. Ta ootab teistel mõistmist, aga satub ise sageli lohutaja rolli. Ta ei suuda kunagi ära öelda ja läheb alati appi, isegi, kui tal endal peaks elus olema probleeme. Tavaliselt jääb ta elus palju enesekindlamate inimeste varju, aga teda ennast see ei häiri. 

 

 


Armastus

Ta on tundlik ja delikaatne teiste vastu. Ta otsib hingelist suhet. Ta otsib hingesõpra ja kardab eksida. Sellepärast ta valibki nii suure hoolega inimesi, kellega suhtleb. Ta vaatleb tükk aega enne, kas maksab lasta kedagi enda ellu ja katsub selgusele jõuda, kas ta võib seda inimest usaldada. Ta on tagasihoidlik, ega hakka liiga ruttu armastusest rääkima. Tal on väga raske ise esimest sammu teha. Kui ta on aga oma valiku teinud, jääb ta truuks kogu eluks. Ta otsib tõsist suhet. 

Ta on ideaalne pereinimene. Ta on loodud pereeluks. Ta ei oska üksi olla ega kannata üksindust. Ta on ääretult hea südamega. Ta saab lastega hästi läbi, ta sobiks hästi pedagoogiks. Tal on head suhted pereliikmetega, ta teeb kõik, et hoida arusaamatusi ära. Ta ei talu, kui lähedased omavahel läbi ei saa ja on valmis ennast ohverdama, et lepitada teisi ära. 

 

 


Töö

Ta on kohusetundlik inimene, kes sobiks iga ameti peale. Ta on valmis tegema ükskõik millist tööd. Ta ei unista hiilgavast karjäärist ja on natuke liiga tagasihoidlik, et sobida juhtivale kohale. Ta satub tihti teiste varju. Ta võib solvuda ja võtta kõike isiklikult, kahelda liiga palju iseendas ja keelduda pakutud abist. Ta on hea diplomaat, kannatlik ja tähelepanelik oma töökaaslaste vastu. 

Ta on intelligentne ja andekas, hästi loominguline inimene, kes on kogu meeskonna uhkuseks. Temast saaks hea organisaator ent juhtivale kohale ta lihtsalt ei sobi. Temast saaks hea pedagoog, psühholoog, arst või ehitaja. Hoolimata oma tagasihoidlikkusest valib ta sageli loomingulise valdkonna. 

Kommentaare ei ole