{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sõnnide aja 7 tähtsamat kuupäeva

foto : unsplash / Micky White      Reedel, 19. aprillil, ke...

foto : unsplash / Micky White

 

 

 Reedel, 19. aprillil, kell 17h (kella viiese tee ajal) siseneb Päike gurmaanist Sõnni märki. Kui sa ei tea, mida see täpselt tähendab, siis me katsume selle sulle lahti seletada. 

Kuna ilm on nii heitlik ja kunagi ei tea, kuidas tuleks ennast riide panna välja minnes, siis Sõnni soovitus on üldse jääda koju. Sõnn armastab mugavust, head elu ja puhkust. Sõnnide aeg toob meile kevade südamesse. See on kõige parem aeg, et lasta kevadisel päikesel põski paitada ja nautida oma elu. Kuni 20. aprillini on meil õigus hoolitseda rohkem iseenda eest ning eelistada kvaliteeti kvantiteedile. Kui see kõik jääb sulle ikka veel segaseks, siis vaatame üle, millised on Sõnni aja 7 tähtsamat kuupäeva.


Teisipäev, 23. aprill - Täiskuu Skorpioni märgis

Jäärade aeg algas täiskuuga Kaalude märgis. Sõnnide aeg algab täiskuuga Skorpioni märgis. Tegemist on roosa täiskuuga, nagu kõik aprillikuu täiskuud. Roosaks kutsutakse seda täiskuud aga sellepärast, et just sellel perioodil õitsevad Põhja-Ameerikas roomavad floksid. See on kõige parem aeg, et vabastad end sellest, mis sind koormama on hakanud ja muuta oma elu paremaks. See on aeg, kui sinust saab liblikas. Kui sa arvad, et see on õige aeg kevadise suurpuhastuse tegemiseks, siis sobib ka see võimalus. 

 

 


Neljapäev, 25. aprill - Merkuuri retrograad saab läbi

Merkuuri retrograad algas 2. aprillil, 25. aprillil võime me lehvitada Merkuurile järele. Vähemalt kuni 5. augustini ei tekita ta enam segadust meie elus. Aprillikuu oli ilma selletagi sündmusterohke. Merkuur Jäära märgis aitab aga näha selgemalt. 


Pühapäev, 28. aprill - vii oma unistused ellu

28. aprillil kohtuvad 2 planeeti Kalade märgis. Mõlemad planeedid on sel päeval sama kraadi peal. Marss (tegevus) ja Neptuun (unistused) saavad kokku, aidates meil sellega viia oma suurimaidki unistusi ellu. 


Esmaspäev, 29. aprill - Veenus siseneb Sõnni märki

29. aprillil siseneb Veenus praktilise mõtlemisega Sõnni märki. Veenus, mis viibis viimased kuu aega Jäära märgis, avaldas meile natuke liiga palju survet. Veenus Sõnni märgis aga aitab meil hinge tagasi tõmmata. Lõppude lõpuks on Veenus Sõnni planeet. 

 

 


Kolmapäev, 1. mai - Marss siseneb Jäära märki

1. mai on Jäärade jaoks tähtis päev ja mitte ainult sellepärast, et siis on vaba päev. Marss siseneb lõpuks ometi Jäära märki, jõudes seega oma koju, sest Jäär on Marsi kaitsealune ja lemmik. Marss Jääras muudab meid ettevõtlikemateks, enesekindlamateks ja julgemateks. Samuti spontaansemateks. 


Kolmapäev, 8. mai - noorkuu Sõnni märgis

Noorkuu Sõnni märgis soovitab meil võtta aega iseenda jaoks, puhata ja laadida oma patareid täis. 

 

Kolmapäev, 15. mai - Merkuur siseneb Sõnni märki

Kolmapäev on astroloogias Merkuuri päev, selle tõttu ongi tore, et Merkuur siseneb just sellel päeval Sõnni märki. Merkuur oli Jäära märgis retrograadi tõttu 19. aprillist saadik. Merkuur Sõnni märgis toob aga head õnne kõikidele Maamärkidele (Neitsi, Sõnn, Kaljukits). Sellel perioodil on parem enne mõtelda, kui midagi öelda ja kindlasti ei tohiks teha tühje sõnu. Siis on hundid söönud ja lambad terved. See on aeg, et rääkida konkreetsetest ja tõsistest asjadest ning kindlustada oma tulevikku.


Kommentaare ei ole