{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajad ei mäleta isegi su nime peale kohtingut?

      foto : unsplash / Roxanne Desgagnés    Ütleme ausalt ära, et tegemist ei ole just kõige romantilisemate tegelastega. Nad ei ...

 

 


 
foto : unsplash / Roxanne Desgagnés

 

 Ütleme ausalt ära, et tegemist ei ole just kõige romantilisemate tegelastega. Nad ei oska kirjutada pisaratest nõretavat kirja ega tea isegi seda, mida tähendab hinges valitsev segadus. Kui sul peaks olema kohting ühega neist, siis võid kindel olla, et ta ise sulle kunagi helistama hakka. Halvimal juhul unustab ta juba järgmisel hetke isegi su nime ära. 

Mis puutub armastusse, siis on igal inimesel oma lähenemine ja oma viis, mis aitab tal olla õnnelik ja armastada. Sodiaagimärkide seas on igal märgil omad head ja halvad küljed, mille tõttu kogu sodiaagiratas ongi harmooniline ja täiuslikus tasakaalus. Ent kui sageli kiidetakse taevani seda, kui truud ja ustavad on kõik Sõnnid  - hoolivad ja armastavad - siis täit tõtt rääkides tuleb tunnistada, et Sõnnidel on ka halbu omadusi. Sõnni kirg lahtub mõnikord sama ruttu, kui on alanud, ta on selline inimene, kes sageli ütleb, et ma ikkagi ei ole veel valmis end siduma ja selle tõttu tema suhted ongi nii lühikesed ega kesta kaua. Talle meeldivad üheöösuhted, mis ei kohusta teda mitte millekski. Me ei taha siinkohal sugugi Sõnne hukka mõista, lihtsalt olgu see hoiatusena öeldud kõikidele, kes armuvad mõnesse Sõnni tähtkujus sündinud inimesse. Siin on nimekiri kõikidest, kes peale kohtingut kunagi enam ühendust ei võta. Mitte ajada segamini truudusetute tähemärkidega.

 

 

 

Selle tähemärgi esindajal on juba muud ja targemat teha, kui peale kohtingut sinu peale mõtelda

JÄÄR 

Sa hoiad oma telefoni käes ja ootad kannatamatult sõnumit temalt, mis kuidagi ei tule. Instagrami avades avastad sa aga, et ta on juba organiseerinud mingi ürituse, kuhu ta sind pole kutsunud. Palju õnne, nüüd sa siis teadki, millised Jäärad on. Ta elu on lihtsalt nii kiire, et tal pole isegi parema tahtmise juures sinu jaoks aega. Esiteks sellepärast, et tal pole nii palju aega, et raisata oma aega. Teiseks sellepärast, et tal on kogu aeg midagi põnevamat teha. Kolmandaks sellepärast, et ta tahab palju vaheldust ja uusi nägusid enda ümber. Ta on tõeline tulemärk : läheb sädemest põlema ja seejärel kustub juba järgmisel hetkel. Parem on mitte temasse armuda, kui sa just pettuda ei taha. Ta ei ole väga usaldusväärne selles mõttes, et ta viitsiks kellegagi pikemas suhtes olla. Ta on küll kirglik ja teab, mida tahab aga tema kirg on sama kiire, kui Põhjamaa suvi. Ära hakka talle vabandusi otsima. Ta ei ole unustanud, et lubas sulle kirjutada. Tema mõtted on lihtsalt juba kellegi teise juures. Ja parem on, kui sa teed sama. Järgmine, palun!

 

 


Selle tähemärgi esindaja juba esimest sammu tegema ei hakka, ära mitte loodagi! 

SKORPION

Te veetsite koos väga toreda õhtupooliku, millele järgnes unustamatu öö. Ainult, et nüüd on sellest juba natuke aega möödas aga ta pole ikka endast veel elumärki andnud. Rohkem pole vaja öelda, sest me teame juba, kellest jutt käib. Kui su kaaslane oli Skorpion, siis on enam, kui kindel, et ta sulle iialgi tagasi ei helista. Miks? Sest ta on sinu peale pahane. Miks ta pahane on? Sest sa pole temaga ühendust võtnud. Tegelikult on ta lihtsalt liiga enesekeskne inimene, ta on võimeline end täiesti unustama linade vahel ja andma endast kõik aga ta tegelikult ei meeldi talle see, et ta nii nõrk antud hetkel oli. Seega ootabki ta ja vaatab, kui kaua sa ilma temata elada suudad. Kui sa oled suuteline üle kahe minuti vastu pidama, siis tähendab see, et tegelikult sa ei armastada teda ja ei ole tema südant väärt. Kas sa arvad, et see on sulaselge liialdamine? Mine uuri siis, kuidas ta oma vaenlastega käitub. Aga Skorpionile endale meeldib selline elu väga.


Selle tähemärgi esindaja on nagu kummitus

VEEVALAJA

Ära nüüd mõtle, et talle ei meeldinud sinuga koos olla aga tegemist on ju lihtsalt Veevalajaga ja sellega ongi kõik öeldud. Ta on nagu liblikas, ta peab oma isiklikku vabadust liiga kalliks, et end üldse kellegagi siduda. Ta leiab, et sinule sõnumi saatmine või mis veelgi hullem - helistamine - on nagu endale käeraudade panemine. Meie Veevalajake ei lase endal kunagi rõngast ninna panna. Ta leiab alati mõne argumendi, kuidas kohtingutel käia ilma, et peaks end kellegagi siduma ametlikult. Tal on elus ilma selletagi palju kohustusi, et endale veelgi suuremat koormat peale võtta. Seega eelistab ta elada oma elu nii nagu ta seda õigeks peab, oma äranägemise järgi ja ilma, et peaks kellelegi aru andma oma tegudest. Kui elu läheb nii, et teie teed peaksid jälle ristuma, siis seda parem, vastasel korral on saatusel tema jaoks teised plaanid. 

 

 

 

Selle tähemärgi esindaja ütleb, et see polnud tema süü

KALAD

Me ei taha sugugi Kalade mainet maha teha, kaugeltki mitte. Ainult, et tõtt rääkides tuleb tunnistada, et Kaladel on pea mõnikord natuke pilvedes. Veelgi hullem, neile meeldib end ohvrina näidata. Seega, isegi, kui sa jõuad nii kaugele, et küsid temalt otse, miks ta sulle tagasi ei helistanud ehkki eile ta ütles, et ei suuda ilma sinuta elada, siis vastab ta ilmselt sulle, et ta unustas ära. Või, et ta on liiga tagasihoidlik ja ei julgenud. Ükskõik, kuidas ka ei ole, tal on raske oma tunnetest rääkida. Seega pead sa olema hästi kannatlik ja kannatama võib-olla isegi, kuni oled pensionile jäänud, et kuulda seda, mis tal tegelikult südamel on. Mitte keegi ei saa sind süüdistada, kui sa vahepeal ära väsid ootamast aga katsu meeles pidada, et ta ajab sama jutt kõikidele, kellega ta kohtingul käib. Kas sa leiad, et ta on halb ja raske iseloomuga? Tegelikult see nii ei ole, ta on armastusväärne ja hea. Kui sa aga ootad, et ta sulle kirjutaks, siis võid sa jäädagi ootama. Ta nimelt väljendab ennast endale omasel moel, talle meeldib rääkimise asemel tegutseda, ta teeb sotsiaalmeediasse story, selle asemel, et sulle otse kirjutada. Kui sa oled kord sellest juba aru saanud ja leppinud sellega, siis saab temast sinu elus parim kaaslane. 

 

Selle tähemärgi esindaja ei arvanud, et see asi teie vahel nii kaugele läheb

KAALUD

Kaalusid saadab armastuse- ja ilu planeedi Veenuse energia. Selle jaoks ongi armastus tema jaoks nagu mäng, mis lõbustab nii teda ennast, kui ka kõiki teisi. Ta tahab meeldid kõikidele inimestele ja satub selle tõttu kummalistesse olukordadesse tihti. Tema sai ilmselt kohe kohtingu alguses aru, et teie lugu selle õhtuga piirnebki. Aga ta ei julgenud sulle seda öelda. Ta ei taha sulle haiget teha. Eriti peale teist klaasi. Ta ei julgenud ära ka öelda, kui sa tahtsid teda suudelda ehkki ta leidis, et sa pole päris tema maitse. Ta silmad lausa särasid, kui sa talle silma vaatasid ja ta ei tahtnud sulle tõesti haiget teha. Ainus probleem temaga on selles, et ta tahab säästa kõikide tundeid ja ei oska õigel ajal suhet lõpetada ja öelda sulle, et tegelikult te pole teineteise jaoks loodud. Ja sellepärast on ta ise ka väga üllatunud, kui sa katsud temaga peale kõike seda ikka veel ühendust võtta. Ta ise arvas, et sa said ju aru ja et ta oli piisavalt selge ehkki saatis kogu aeg vastupidiseid märguandeid. Ja kui keegi peaks temalt küsima, kuidas teie kohting läks, siis ütleb ta, et jälle läks valesti. Võib isegi juhtuda, et ta lubab sinuga abielluda, lootes endamisi, et nagunii seda tegelikult ei juhtu ja asi tõsiseks ei lähe.

 

 


 

Kommentaare ei ole