{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja on vastupandamatult atraktiivne (ilma, et tal endal selle jaoks sõrmegi tuleks liigutada, ta on sündinud sellisena ja ei saa sinna ise midagi parata)

    foto : unsplash / Quinten de Graaf   Ta on nii atraktii...

 

 

foto : unsplash / Quinten de Graaf

 

Ta on nii atraktiivne, et ei jäta kedagi ükskõikseks. Ta on lummav. Paeluv. Ta ise ei tea seda, sest ta ei märkagi teiste pilke enese peal. Meie jaoks ei ole see aga märkamatuks jäänud ja sellepärast me otsustasimegi jagada seda infot ka teiega. 

Võiks ju arvata kõikide märkide järgi, et tegemist on inimesega, kes oskab ilusaid sõnu rääkida ja suhtleb hästi. Aga elu on täis üllatusi. 

Milline tähemärk on sinu arvates kõige atraktiivsem? 

Meie teame, et isegi need, kellest jutt käib, ei arva õiget vastust ära. Ja mis puutub atraktiivsusesse, siis on igal inimesel oma maitse ja oma mõiste selle kohta. Kui aga planeedid asjasse sekkuvad, siis on lisavad nad detaile, mille tõttu kõik muutub võimalikuks. 

 

 

 

Milline tähemärk on kõige atraktiivsem? 

Igal tähemärgil on oma planeet. Igal planeedil aga on oma roll mängida. Kui rääkida võrgutamisest, ei saa üle ega ümber armastuse- ja ilu planeedist Veenusest. Lisaks sellele, et Veenus muudab suhteid ilusamaks, hoolitseb Veenus erilise hoolega oma lemmikute eest, andes neile kõike topelt. Näiteks Kaalud on kuulsad oma ilu poolest. Kaalud on diplomaatilised, oskavad teisi kuulata, head suhtlejad, teavad alati, mida öelda, et teiste tähelepanu köita. Flirt on tema jaoks eluviisi osa, mille saladust teab ainult tema üksi. Sõnn, teine Veenuse lemmik, on lihtsalt taevalik ja sensuaalne. Sõnni peetakse sodiaagi parimaks armastajaks. Ta mõjub rahustavalt kohe, kui temaga koos olla. Pealtnäha tundub ta pigem tagasihoidlik aga temas on miski, mis kedagi ükskõikseks ei jäta ja pilku paelub. Kui sa oled aga tema usalduse võitnud, näitab ta sulle, milleks ta tegelikult võimeline on. 

 

 

Sõnnil ja Kaaludel on pealtnäha kõik, mida vaja aga nad ei ole kõige atraktiivsemad. Planeedid on ühe tähemärgi nii atraktiivseks, et mitte keegi ei pääse talle ligilähedalegi. Kas tegemist on Kaksikutega? Või Amburiga? Või hoopis Kaladega, kellest romantilisemat ei ole? Või hoopis Neitsiga? Vale vastus. 


Sodiaagi kõige atraktiivsem tähemärk

Lugedes tema astroloogilist kirjeldust, paistavad silma sellised omadussõnad nagu salapärane, tundlik või hoopis terav. Raske uskuda selle tõttu, et Skorpion võib tõmmata rahva tähelepanu endale. Tema ise eelistab olla soojas ja turvalises kohas, kus ta tunneb end hästi ja saab mõtelda eksistentsiaalsete küsimuste üle. Hoolimata sellest, et Skorpion on veemärk, on ta tulise hingega. Ta on kirglik, võluv, karismaatiline, hüpnotiseeriv, lummav, paeluv. Leonardo diCaprio on ehe näide Skorpionite atraktiivsusest. Ta on külgetõmbav ja sensuaalne. Tulise pilguga, võluvate huultega. Temas on midagi salapärast ja paeluvat. 

Skorpion ei otsi teiste tähelepanu. Ja see ongi paradoksaalne. Ta on sündinud võrgutaja, kes ometi ei hooli üheöösuhetest ega kollektsioneeri südameid. Kui ta on kellegi välja valinud, pühendub ta ihu ja hingega oma väljavalitule, unustades kogu ülejäänud maailma. Ta isegi ei ole teadlik ise sellest, millise mulje ta teistele jätab ja mida inimesed temast arvavad. Ja ilmselt see lisabki talle võlu juurde. 


 

Kommentaare ei ole