{ads}

HIDE

Viimased

latest

Punased lipud, mis viitavad sellele, et tunded ei ole siirad

foto : pexels / RDNE Stock Project       Kuidas aru saada, ...

foto : pexels / RDNE Stock Project

 

 

 Kuidas aru saada, kas suhtes on armastust või ei ole? Vaatame järele, millised märgid sellele viitavad.

Kuidas siis teada saada, kas inimene, kellega sa suhtled, sind tõesti armastab? Nii palju on ju toksilisi suhteid, mis teevad suurt kahju, seega parem on lõpetada kohe selline suhe, milles pole armastust. 

Kui sa tahad teada, kas su suhe on määratud lõppema või kas inimene, kellega sa suhtled, sind ka päriselt armastab, siis oled sa õiges kohas. Psühhoterapeut Myriam Bidaud koostas nimekirja märkidest, mis viitavad sellele, et suhtes ei ole enam armastust. 

 

Märgid, mis viitavad, et suhtes ei ole armastust

Parem on kohe avada silmad, kui su praegune suhe peaks olema just selline. Kui üks neist märkidest tuleb sulle tuttav ette, siis võib see olla sellepärast, et sinu kaaslase tunded ei ole sinu vastu kõige siiramad. 

 

Põlgus

Põlgus on üks märkidest, mis viitab armastuse puudumisele. Sest lõppude lõpuks, kuidas saab inimene, kes armastab teist, teha talle haiget ja muutuda tema vastu agressiivseks? Põlgavat suhtumist ei tohi taluda ega sallida normaalses suhtes. 


Põgenemine

Teie vahele on tekkinud distants. Iga kord, kui sa tahad temaga koos olla või rääkida temaga millestki tõsisest, läheb ta minema. Ka see võib olla märgiks sellest, et armastus on hääbumas. 

 

 


Austuse puudus

Hoolimata kõikidest ilusatest sõnadest, mis ta on sulle öelnud, on sul tunne, et su kaaslane ei austa sind. Ka see on märk sellest, et tema tunded sinu vastu ei ole siirad. Vastastikkune austus on suhte võtmeks, mis aitab suhtel püsima jääda.


Ta ei kuula sind kunagi

Kõik keerleb ümber tema. Sa oled märganud, et ta ei kuula sind ja see, mida sa talle räägid, ei huvita teda. Ka see on märgiks temapoolse huvi- ja armastuse puudusest. 

 

Kõik need märgid annavad märku sellest, millises seisus teie suhe on. Kui sa oled koos oma kaaslasega, on tähtis, et sa saaksid temaga rääkida siiralt ja südamest-südamesse. Tuletame ka meelde, et iga suhte normaalseteks alusteks on jagamine, imetlus, usaldus, suhtlus ja lõpuks seksuaalsus. 


Kuidas aru saada, kas teie suhtes on armastust?

Kui sa tahad teada saada, kas teie suhtes on armastust, siis viitavad sellele järgmised märgid. 

1. Sa võid olla sina ise

2. Ta kuulab sind, kui sa räägid

3. Ta väärtustab ja hindab seda, mis on sinu jaoks oluline

4. Ta on uhke sinu üle

5. Teie suhtes ei ole armukadedust ega kadedust


Kui kõik need märgid peavad sinu paarisuhtes paika, on su kaaslane ilmselt siiras ja armastab sind tõesti. Kui sul on aga kahtlusi tema tunnete suhtes, siis räägi temaga otse.



Kommentaare ei ole