{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et teie suhe on alanud õigetelt alustelt

foto : unsplash / Pirscilla du Preez      Suhte alguses on ...

foto : unsplash / Pirscilla du Preez

 

 

 Suhte alguses on tähtis see, et sa oskad tähele panna märke, mis viitavad sellele, et see suhe on normaalne. Need on niiöelda rohelised lipud, mis näitavad, et su suhtel on potentsiaali. Milliseid märke sa pead tähele panema? 


1. Teineteise seltskonna hindamine

Kui sa tunned ennast hästi olles koos oma kaaslasega, on see väga hea märk. Koosveedetud hetked peavad olema meeldivad, on siis tegemist toreda väljasõidu või lihtsa poeskäiguga. 

Kui sa tunned ennast hästi koos oma kaaslasega, kui sa saad teda usaldada ja kui sul on temaga tore koos olla, on teie suhtel tulevikku. 


2. Reaktiivne suhtlus

See, kui ruttu su kaaslane vastab sulle ja kui regulaarselt ta huvi tunneb selle vastu, kuidas sul läheb, näitab tema huvi sinu vastu ja seda, kui tähtis on tema jaoks teie suhe. 

Kui inimene võtab vaevaks sinuga ühendust võtta, teeb sinuga plaane ja vastab õigel ajal, on see hea märk. 


3. Aus suhtlus

Avatud ja siiras suhtlemine on väga oluline. See hõlmab enda alla võimaluse rääkida selgelt ja ilma keerutamata oma ootustest suhte osas, jagada oma tundeid konfliktide korral ning samuti seda, et sa oled vaba väljendamaks oma arvamust. 

 

 

 

4. Tunnete väljendamine

See on vajalik, et su kaaslane ütleks, mida ta sinu vastu tunneb ja seda ilma keerutamata. See aitab luua usalduslikku ja turvalist suhet. 

Oma tundeid võib väljendada nii sõnade, kui tegude kaudu. Kas su kaaslane näitab sulle välja, mida ta sinu vastu tunneb? 


5. Kasvatus

Hea kasvatus on see, kui inimene oskab teisi ära kuulata ning kohtleb teisi inimesi hästi. See näitab, et ta on hea inimene. 


6. Uskumused ja väärtushinnangud

See, kui sa saad jagada oma kaaslasega oma uskumusi või väärtushinnanguid, muudab teie suhet ainult tugevamaks. See võib olla seotud eluviisidega nagu näiteks toitumisharjumused või siis religiooniga. Või siis hoopis sellega, kui palju käiakse lähimate sugulastega läbi. 

 

7. Sama nägemus

Samad eesmärgid ja väärtushinnangud on samuti olulised. See võib hõlmata enda alla karjääri, isiklikke unistusi või elu põhimõtteid. 

 

 

 

8. Arvestamine

See on tähtis, et su kaaslane võtaks arvesse ka selle, mis sinule võiks huvi pakkuda, kui ta hakkab planeerima teie ühiseid tegevusi. Sellega näitab ta välja sinu ja su eelistuste vastu austust. 

 

9. Vastastikkune toetus

Hea partner toetab sinu valikuid ja projekte. Tähtis on, et ta oskaks sind julgustada ja oleks mõistev.

 

10. Elu eesmärgid

Ka see on oluline, et teil oleksid eesmärgid, mis sobiksid kõigile, on siis tegemist eesmärkidega, mis puudutavad karjääri, peret või teisi elu aspekte. Vastasel korral võivad sellest tekkida ruttu probleemid. 



Kommentaare ei ole