{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Jäär

     Ettevaatlik Jänes muutub tänu tegusale Jäärale palju julgemaks ja enesekindlamaks. Ta ei võta teiste arvamust nii kerge...


 

 

 Ettevaatlik Jänes muutub tänu tegusale Jäärale palju julgemaks ja enesekindlamaks. Ta ei võta teiste arvamust nii kergesti omaks, on energilisem, teeb suuri plaane ja usub rohkem iseendasse. Erinevatelt teistest Jänese aasta tähemärkidest ei kahtle Jänese aastal sündinud Jäär iseendas ega tunne hirmu. Ta on valmis riskima, teab, kuidas hoiduda raskustest ning ohtlikest olukordadest eemale. Ta on sõbralik inimene, kes oskab seltskonnas käituda ent ei vaja teiste heakskiitu. Ta on võimeline viima oma eesmärgid ellu ilma teiste abita. Jänese aastal sündinud Jäär on üsna vastuolulise iseloomuga. Keegi ei saa eirata tema arvamust. Ta on meeldiv ja võluv ent kategooriline inimene. 

Tegemist on erakordse inimesega, kelles on olemas täiesti vastandlikud iseloomujooned. Jänese aastal sündinud Jäär on emotsionaalne inimene, kes tõmbab lausa endale teiste tähelepanu. Ta ootab kiitusi ja tänusõnu ning tunneb pettumust, kui keegi tema vastu huvi ei tunne. Talle meeldib ka kodus olla, ta veedab palju aega koduseinte vahel. Jänese aastal sündinud Jääral veab tavaliselt elus, sest tal on piisavalt energiat ja jõudu, et viia kõik oma unistused ellu. Ta on mõtleja ja hea vaatleja, tänu sellele teeb ta kõige paremaid järeldusi igast olukorrast. Ta on alati rahulik ja sõbralik, harva halvas tujus. Ehkki pöörab palju tähelepanu omaenda isikule, leiab ta ka aega oma lähedaste jaoks. See aitab teda rasketel hetkedele, eriti siis, kui ta peaks elus tundma saama ebaõiglust. 

 

 

Jänese aastal sündinud Jäär on väga meeldiv inimene. Ta on ka ettevaatlik ega hakka kunagi tegelema kahtlaste tehingutega. Ta jääb parema meelega eemale. Kui keegi peaks tema abi aga paluma, on ta alati valmis appi tulema. Jänese aastal sündinud Jäär on intelligentne ja tark inimene, kes annab endale aru oma tegude tagajärgedest, see hoiab teda sattumast ka keerulistesse olukordadesse. Ta on tegus inimene, kes on alati valmis kaasa lööma ja seiklema minema. Ta on ratsionaalne, praktilise mõtlemisega, natuke umbusklik nagu kõik Jänesed ent kellest impulsiivne Jäär saab tihti võimust. Tal ei tule tavaliselt kaotusi taluda ehkki ta alati ei suuda oma eesmärke ellu viia. Harva satub ta rasketesse olukordadesse.

Jänese aastal sündinud Jäär on tark inimene, kes paistab silma oma sihikindluse poolest. Samal ajal aga ei unusta ta kunagi oma isiklikku kasu ega huve. Ta viib oma eesmärgid alati ellu. Ta ei ole just kõige ambitsioonikam ent on valmis tegema isegi meeletusi selleks, et edu saavutada. Ta unistab rohkem rahulikust ja mugavast elust ega nõua midagi rohkemat. Talle meeldivad inimesed, ta on teiste vastu tähelepanelik ja lahke. Ent ta ei lase ennast petta. Kui ta tunneb, et teda on alt veetud ja solvatud, leiab ta võimaluse, kuidas õiglus jalule seada. Ta on intelligentne inimene, kes oskab vahet teha heal ja halval. Temast ei ole kurjust, ainult tahtejõudu ja iseloomu on tal palju. 

 

 


Armastus

Jänese aastal sündinud Jäär on armununa lihtsalt suurepärane. Ta on romantiline inimene. Ta tahab iga hinna eest meeldida oma kallimale. Tal ei ole kahju oma ajast ega rahast tema jaoks. Ent oma armsa ja viisaka olemise taga varjab end inimene, kes tahab võtta juhtimist enese peale ja kõike kontrollida. Mõnikord võib tunda, et olukord väljub tema kontrolli alt, sellisel puhul võib ta tunda masendust ja meeleheidet.

Jänese aastal sündinud Jäära jaoks on tema pere tõeline aare, mille üle ta tunneb suurt uhkust. Tema kodu on alati korras. Ta püüdleb ideaalide suunas, pere on tema pelgupaik, kus ta leiab varju kõikide probleemide ja murede eest. Ta on heatahtlik, rahumeelne, tal ei ole aega vaidlemiseks ja oma õiguse tagaajamiseks. Ta on hea pereinimene ja väga hea lapsevanem, kes hindab kõrgelt oma lähedasi. Mõnikord võib käituda liiga kergemeelselt, ent talle ei meeldi kõrvalsuhted. 

 

 


Töö

Jänese aastal sündinud Jäär on taktitundeline  ja hea inimene, kes seisab oma õiguste eest väljas ja kaitseb oma huve. Ta oskab lahendada ka kõige keerulisemaid olukordi nii, et kõik rahule jääksid. Ta ei ehita õhulosse. Ta on võimeline korda saatma suuri tegusid. Ta on intelligentne ja leidlik inimene. Väga tark ja tugeva tahtejõuga, ta viib alati kõik oma plaanid ellu. Ta oskab inimesi juhtida ja on heatahtlik oma alluvate vastu.

Ta võiks saavutada edu ükskõik millises valdkonnas. Ta on jonnakas, kangekaelne, sihikindel ja järjepidev. Ent tegutseb äärmise ettevaatlikkusega. Ta ei kannata igavat ja üksluist tööd. Loominguline töö sobiks talle hästi. Ka spordiga seotud valdkonnad on tema jaoks loodud.

Kommentaare ei ole