{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Kaljukits

     Ahvi aastal sündinud Kaljukits on üsna keerulise ja vastuolulise iseloomuga. Kaljukits on praktilise mõtlemise ja kaine...


 

 

 Ahvi aastal sündinud Kaljukits on üsna keerulise ja vastuolulise iseloomuga. Kaljukits on praktilise mõtlemise ja kaine mõistusega, Ahv aga nutikas. Selle tõttu on Ahvi aastal sündinud Kaljukits palju optimistlikum, kui teised Kaljukitsed, talle meeldib palju suhelda ja isegi lõbutseda. Ta ei ole liiga ambitsioonikas ega uhke - vastupidi - ta on kirglik ja rõõmsameelne. Ahvi aastal sündinud Kaljukits on tugeva iseloomuga, tahtejõuline ja mõnikord ootamatu. Ta on ka muutliku tujuga, võimeline teinekord tegutsema täiesti mõtlematult. Ent tänu Kaljukitse suurele töökusele ja Ahvi leidlikkusele leiab ta väljapääsu ka kõige keerulisematest olukordadest.

Ahvi aastal sündinud Kaljukits on meeldiv inimene, kes on sageli heas tujus ja suhtlemisele avatud. Ta on aus ja siiras teiste vastu. Ent ta ei ole naiivne ega rumal, kaugeltki mitte lihtsameelne. Ta on terava pilguga, intelligentne, sihikindel ja tark.  Tal on oskus näha asjade tõelist omadust. Teda ümbritsevad ainult tõelised sõbrad, kelle peale ta võib täiesti kindel olla. Ahvi aastal sündinud Kaljukits on nõudlik ja põhimõttekindel inimene. Ta on suure potentsiaaliga: ta on sündinud suurteks tegudeks. Ta ei mängi kunagi teiste tunnetega ega kasuta teisi ära. Ta leiab ühise keele aga kõikide inimestega, teda tuntakse, kui head ja suuremeelset inimest. Ta on tugeva intuitsiooniga ja tunnetab kaugelt ära, mis tujus teised hetkel on. Ta on väga hea psühholoog. 

 

 

Ahvi aastal sündinud Kaljukits on andekas inimene. Tal on väga palju häid omadusi. Ahvi aastal sündinud Kaljukits on leidnud tasakaalu ja kuldse kesktee Ahvi ootamatu ja julge käitumise ning Kaljukitse umbusklikkuse vahel. Ent tänu mõlema märgi tugevatele külgedele on ta võimeline suuri tegusid korda saatma. Ahvi aastal sündinud Kaljukitse ei peata miski, ta saab kõikidest takistustest üle ja viib kõik oma plaanid tavaliselt ellu. Ta on otsusekindel, nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu ning harjunud planeerima korralikult iga sammu. 

Ta võib olla üsna muutliku tujuga. Ta on harjunud mõtlema loogiliselt, ta on otsusekindel, järjepidev. Mõnikord aga juhtub, et kõik ei lähe tema plaanide kohaselt. Praktilise mõtlemisega ja kangekaelne Kaljukits võib kaotada tänu Ahvi mõjule korraga täieliku kontrolli oma elu üle. See võib tulla ootamatuna nii talle endale, kui ka tema lähedastele. Õnneks ei kesta see kaua. Kaljukitse sisemine jõud ja sihikindlus aitavad teda välja kõikidest rasketest olukordadest ja probleemidest. 

 

 


Armastus

Ta teab, kuidas jätta endast head muljet. Ta on elegantne ja käitub laitmatult. Ahvi aastal sündinud Kaljukits on alati heas tujus, rõõmsameelne ja meeldiv inimene. Tema heasoovlikkus ei tähenda aga sageli midagi enamat. Ta on lihtsalt hästi kasvatatud ja piisavalt tark, et mitte rikkuda oma suhteid austajatega. Mis puutub armastusse, võib Ahvi aastal sündinud Kaljukits tegutseda teinekord liiga kergemeelselt, eriti siis, kui ta ei otsi tõsist suhet.Ta on küll muutliku tujuga ent valib hoolikalt endale elukaaslast.

Kui ta on kellegi leidnud, saab temast hea pereinimene. Ent ta igatseb uute muljete ja kogemuste järele, vastassugu ei jäta teda ükskõikseks. Tal võib olla ka kõrvalsuhe. Ta võib saada õnnelikuks ainult kaaslasega, kellel on hea ja rahulik iseloom. Ent tema pereelu on üsna keeruline, sest tal  võib kõike ette tulla: nii lahutusi, kui südamevalu ja pettumusi. 

 

 


Töö

Ahvi aastal sündinud Kaljukits on karjerist, kelle jaoks pole midagi paremat, kui edu. Ta tahab jõuda iga hinna eest tippu. Ta tahab kõikide tunnustust välja teenida ja usub kaljukindlalt oma võimetesse. Ahvi aastal sündinud Kaljukits teeb oma tööd pühendunult ja on uuendusliku mõtteviisiga. Mõnikord võib käituda üsna impulsiivselt. Ta ei karda riskida. Tal on head ja kasulikud tutvused, ta teab, kuidas kõige paremini oma tööasju organiseerida. 

Ahvi aastal sündinud Kaljukits on tegus ja leidlik inimene, kes ei sobi igava ja üksluise töö peale. Ta valib tavaliselt sellise ameti, mis eeldab suhtlemist ja millega kaasnevad tööalased reisid. Talle meeldib olla sündmuste keerises, ta ei taha oma elu raisata üksnes uurimistööde peale. Ahvi aastal sündinud Kaljukits on väga andekas inimene, temast saaks hea disainer või kunstnik. Ent ka poliitikuna võiks ta silma paista. Tal on alati mingi tegevusplaan.

Kommentaare ei ole