{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Kalad

    Rott annab Kaladele ettevõtlikkust juurde, muutes neid palju optimistlikemateks. Roti aastal sündinud Kalad ei ole nii t...


 

 

Rott annab Kaladele ettevõtlikkust juurde, muutes neid palju optimistlikemateks. Roti aastal sündinud Kalad ei ole nii tundlikud, kui teised Kalad. Rott annab Kaladele ka oskuse mõtelda ratsionaalselt, tänu sellele ei kaota Kalad julgust niipea, kui probleemid peaksid tekkima. Roti aastal sündinud Kalad on äärmiselt heatahtlikud, alati rahulikud ja mõnikord isegi tagasihoidlikud. Selles märgis sündinud inimene on vaoshoitud ja reserveeritud, kes ei tee kunagi midagi mõtlematut. Ta ei kannata ainult põlglikku suhtumist enda isiku vastu. Ebaõigluse ja kurjuse vastu astub ta aga alati välja.

Teised ei saa alati aru sellest, mis teda ajendab tegutsema. Teised ei mõista alati tema motivatsioone. Tema ise jääb aga tagasihoidlikuks ja rahulikuks inimeseks, kes ei taha tõmmata enese peale teiste tähelepanu. Ta on viisakas ja sõbralik teistega suheldes. Temast saaks väga hea ja hinnatud juht. Ta on terava vaimuga, suure kujutlusvõimega ja delikaatne teiste vastu. Ent ta ei vaja, et keegi teda imetleks või tõstaks esile. Ta hindab üle kõige rahulikku ja mugavat elu, ta armastab oma kodu ja peab kalliks oma lähedasi. Ta kaldub sageli idealiseerima teisi inimesi, oodates, et nad teda mõistavad ja aitavad rasketel hetkedel. Ta ei usu seda, et keegi oleks võimeline valetama või reetma. Ta tunneb siirast üllatust, kui peab oma silmadega veenduma, et inimesed on võimelised alatuteks tegudeks. 

 

 

Ta on tagasihoidlik inimene, kes on rahul oma elu ja positsiooniga. Talle meeldib unistada ja mõtiskleda erinevatel teemadel. Teda huvitab psühholoogia. Ta analüüsib inimeste iseloome, katsub mõista nende motivatsioone. Talle meeldib palju vaadelda, see hea omadus aitab tal teha ka kõige paremaid järeldusi. Ta ei ole võimeline ettevaatamatuteks sammudeks. Vastupidi - ta on tõsise ellusuhtumisega ja vastutustundlik inimene, kes kontrollib suurepäraselt oma käitumist. Mõned võivad teda süüdistada liigses unistamises või selles, et ta on liiga muretu ent keegi ei saa öelda, et ta oleks kuri või omakasupüüdlik. Roti aastal sündinud kala on lihtne inimene. 

Roti aastal sündinud Kala on taktitundeline ja viisakas. Ta tahab näidata ennast paremas valguses ent ta on ka päriselt hästi kasvatatud inimene. Ta on väga hea inimene, lahke ja omakasupüüdmatu, kes on võimeline ohverdama omaenda õnne teiste heaks. Ta tahab siiralt muuta maailma paremaks paigaks ning aitab kõiki neid, kes abi vajavad. Roti aastal sündinud Kala võib andestada austuse puudumise enda aadressil ent mitte iialgi ei anna ta andeks seda, kui tema lähedasi on solvatud. Sellest tagasihoidlikust inimesest võib ruttu saada vihasem vaenlane. Tal on tugev õiglusetunnetus, ta ei andesta iialgi kurjust ja julmust. Ta on tundlik teiste kannatuste suhtes. 

 

 


Armastus

Ta kingib täiesti oma armastuse oma partnerile. Ta tunneb oma kallima vastu nii suurt armastust, et tahab kohe temaga abielluda. Ta on peenetundeline inimene, kes unistab suurest armastusest ja tahab tugevat suhet. Ta ei kannata oma partneri poolt kriitikat ega solvanguid, ta ei suudaks elada kaaslasega, kes suruks talle oma tahtmist peale. Ta on valmis tegema kõik, et hoida ära pingeid ja arusaamatusi, isegi, kui ta peaks sellepärast oma arvamuse alla suruma. 

Roti aastal sündinud Kala on armastuse kehastus. Ta on ideaalne pereinimene. Ta tunneb suurt lähedusest kõikide oma pereliikmete vastu ning teeb kõik, et ümbritseda neid armastuse ja hoolega. Ta tunnetab kõike, mis tema ümber toimub. Negatiivsed emotsioonid kodus võivad tekitada temas depressiooni ja masendust, hea kodune õhkkond aga muudab optimistlikumaks ja enesekindlamaks. Roti aastal sündinud Kala hoolitseb erilise hoolega oma kodu eest, mis on tema jaoks kõige kallim koht maa peal. 

 

 


Töö

Ta ei unista juhtivast kohast ja heast positsioonist. Vastupidi, ta töötab palju parema meelega lihtsama koha peal. Töö juures hinnatakse teda kõrgelt tema kohusetunde pärast. Ta võtab oma tööd tõsiselt. Ta saab läbi kõikide töökaaslastega.

Ta võib luua ka oma isikliku ettevõtte. Ta leiab igale probleemile lahenduse tänu oma tugevale intuitsioonile. Ta on praktilise mõtlemisega, ettenägelik, tal on head suhted äripartneritega. Ent ta on natuke liiga tundlik ja võib mõnikord muutuda emotsionaalseks. Rahulikum töö sobiks talle kõige paremini. Ta saab teistega hästi läbi, eriti head suhted on tal lastega, sellepärast saaks temast näiteks hea õpetaja või psühholoog.

Kommentaare ei ole