{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Sõnn

     Kitse aastal sündinud Sõnn on meeldiv inimene, kes saab teistega hästi läbi ja jätab endast väga hea mulje. Ta tõmbab l...


 

 

 Kitse aastal sündinud Sõnn on meeldiv inimene, kes saab teistega hästi läbi ja jätab endast väga hea mulje. Ta tõmbab lausa inimesi ligi oma viisakate kommete ning oskuse poolest leevendada pingeid ka kõige keerulisemates olukordades. Ta on positiivse ellusuhtumisega inimene, kes ei kaota kunagi julgust ega ärritu pisiasjade pärast. Kitse aastal sündinud Sõnn on heatahtlik ja rahumeelne inimene. Ta peab tähtsaks hoida oma suhteid teistega, ta teeb kõik, et hoida ära vaidlusi ja konflikte. Kitse aastal sündinud Sõnn vajab oma ellu stabiilsust, ta armastab mugavust ja külalislahkust. Ta ei hakka oma positsiooni ohtu panema ebakindlate väljavaadete pärast.

Kitse aastal sündinud Sõnn on tugev ja enesekindel inimene, kes jätab endast mulje, kui rahulikust ja tasakaalukast inimesest. Tal ei ole harjumuseks koormata teisi oma murede ja probleemidega, ta on alati rõõmus ja heas tujus. Ta veedab palju aega oma lähedaste ja sõpradega, ta ei ole omakasupüüdlik. Ta ei mõtle oma majandusliku seisu peale, talle meeldib kulutada, talle meeldivad ilusad asjad. Ta käib ilusti riides ja jätab alati endast unustamatu ja kustumatu mulje. Ta on tõeline kunstnik. Kitse aastal sündinud Sõnn on rõõmsameelne inimene, kellele ei meeldi muretseda tühiste asjade pärast. Ta katsub võtta kõike huumoriga. Tema elus on kohta õnne ja rõõmu ning heade uudiste jaoks, kõik muu ei vääri tema tähelepanu.

 

 

Ta igatseb rahu järele. Ta on konservatiiv, kes jääb truuks oma tõekspidamistele ja elunägemusele. Talle ei meeldi muutused. Talle meeldib veeta aega koduseinte vahel. Oma pere keskel tunneb ta end hästi ja turvaliselt. Kitse aastal sündinud Sõnn on tundliku ja õrna loomusega, kes kardab natuke seda, mis on tundmatu ja võõras tema jaoks. Ent ta on võimeline alati teisi üllatama oma heatahtlikkusega. Kitse aastal sündinud Sõnn on mõistlik ja arukad inimene, ettevaatlik. Temas ei ole kadedust ega kurjust. Temaga on lihtne suhelda. Ta teeb kõike südametunnistuse järgi, ta on suuremeelne inimene, rahulik ja vastupidav. Ta on tugeva intuitsiooniga ja elava vaimuga, seega kaotusi tuleb tal taluda ainult haruharva. 

Teda peetakse arukaks ja mõistlikuks inimeseks, kes ei hakka kunagi tegema meeletusi. Ehkki Kits ja Sõnn on üsna vastuolulised, selle tõttu on ka Kitse aastal sündinud Sõnn natuke emotsionaalne. Ta võib teinekord muutuda tujukaks ega anna endale täiel määral aru oma tegude tagajärgedest. Ta on praktilise mõtlemisega ja vaoshoitud inimene, kes ebameeldivasse olukordadesse sattudes katsub leida väljapääsu säilitades oma eneseväärikuse. Ta on tugeva intuitsiooniga, kellel on kõrgelt arenenud ilutunnetus. Ta teab, millist maski kanda erinevates olukordades selleks, et teistele rõõmu valmistada. Ta peab silmas, kuidas teised käituvad ja reageerivad. 

 

 


Armastus

Isiklikes suhetes võib ta teha nii meeletusi, kui ka käituda ootamatult. Ta unistab stabiilsest ja kindlast suhtest ning tahab abielluda. Mõnikord ei kiirusta aga enda vabaduse loovutamisega. Ta on kannatlik ja hooliv. Ta vajab usaldusväärset partnerit, kes on võimeline teda toetama rasketel hetkedel. Ta ootab oma kaaslaselt mõistmist ning samuti seda, et ta kaaslane julgeks oma tundeid välja näidata.

Kitse aastal sündinud Sõnn on eeskujulik pereinimene. Ta ei otsi kõrvalsuhteid ja pühendab kogu oma  vaba aja oma perele. Ta teeb kõik, et luua hubast keskkonda ja oskab oma kodu seest hoolitseda. Ta  on kõrgelt arenenud ilumeelega, tõeline disainer, kellel on oskus näha ka lihtsates asjades midagi ilusat. Kitse aastal sündinud Sõnn ootab, et tema lähedased aitaksid ja toetaksid teda. Ta nõuab neilt distsipliini ja korda.

 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Sõnn valib endale ameti vastavalt sellele, mis teda köidab ja huvitab. Palk on teisejärguline. Tema jaoks on kõige tähtsam see, et ta saaks rääkida oma ideedest ja väljendada oma mõtteid. Ta ei suuda teha oma tööd närvilises ja pingelises keskkonnas. Ta on väga andekas. Temast saaks hea näitleja. Temast saaks ka kuulus kirjanik. 

Kitse aastal sündinud Sõnn ei karda ühtegi tööd. Ta on kohusetundlik ja teeb kõik ära, mis temalt oodatakse. Füüsiline töö ei ole talle ilmselt meele järele, talle meeldib aga selline amet, mis nõuab keskendumist ja sihikindlust. Mõnikord võib kergemeelne Kits tekitada suurt segadust ainult Sõnni peas. Ent õnneks suudab ta end õigel ajal kokku võtta ja teha oma töö lõpuni ära. Kitse aastal sündinud Sõnn ei ole ambitsioonikas, ta ei unista juhtivast positsioonist. Ta ei taha endale lisakohustusi.

Kommentaare ei ole