{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Dayne Topkin      Mida toob meile kaasa a...

foto : unsplash / Dayne Topkin

 

 

 Mida toob meile kaasa aprillikuu? Mida on planeetidel varuks nende nelja tähemärgi esindaja jaoks? 


KALJUKITS peaks saama tänu hästi tehtud töö eest

Planeedid toovad Kaljukitsedele õnne just tööalases elus. Üks hea uudis peaks järgnema teisele. Iga päev võib kaasa tuua häid uudiseid. Kaljukits aitab motiveerida ka teisi. Aprillikuu toob kaasa ka võimaluse uuendusteks ning positiivseteks muutusteks, samuti inspiratsiooni uute projektide jaoks. Uued perspektiivid ja väljavaated tekivad. Professionaalne tunnustus ja saavutused ei ole enam kaugel. Mida julgem, ettevõtlikum ja enesekindlam ta on, seda paremaid tulemusi ta saab. Kaljukitse loovus on tipp-punktis aprillis, hea oleks, kui ta kasutaks seda ära.


NEITSI ellu tuleb armastus

Aprill peaks tulema kuum ja romantiline kõikide Neitside jaoks. Ta muutub palju ettevõtlikumaks ja hakkab ise otsima võimalusi, kuidas oma olemasolevat suhet hoida või leida õiget inimest oma ellu. Mitmed romantilised õhtusöögid ja unustamatud hetked on teda ees ootamas. Armastus tuleb tema ellu ühel või teisel moel. Vallalisi Neitsisid on ees ootamas unustamatud kohtumised. Aprill on hea kuu suhete süvendamiseks ja uute suhete alustamiseks. Armastus leiab Neitsi ellu tee ühel või teisel moel. 




JÄÄRA saadab hea rahaõnn terve kuu

Aprillikuu tuleb Jäärade jaoks finantsiliselt pigem positiivne. Jäär võib leida võimaluse, kuidas kasvatada oma sissetulekuid ja vähendada väljaminekuid. Võib juhtuda, et ta saab palgalisa, preemiat või lihtsalt suurema summa ootamatust kohast. Raha on on juba tema poole teel, aidates tal lahendada mitmed probleemid. Jäär võib leida ka väga kasulikke võimalusi investeerimiseks.


LÕVI on ees ootamas väga hea kuu

Lõvi peaks olema aprillis oma parimas vormis ja pakatama heast energiast. Ta on valmis kõik oma plaanid ellu viima. Miski ei peata teda enam, sest hea õnn ei jäta teda maha. Iga nädal peaks talle tooma häid uudiseid. Kõik, mis on seotud loovuse või eneseväljendusega, on soositud. Suhted peaksid aga muutuma lähedasemateks. Lõvi on aprillikuus sõiduvees, sest mitmed soovid on täitumas.

Kommentaare ei ole