{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Sellel nädalal avaneb sul võimalus muuta oma elu. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis, tekitades sinus suurema soovi leida ...

 


 

Sellel nädalal avaneb sul võimalus muuta oma elu. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis, tekitades sinus suurema soovi leida oma ellu vaheldust. 5 ja 6. märtsis on Kuu Kaljukitse märgis. Seejärel nädala keskel on Kuu sinu märgis, tänu sellele peaksid mõned probleemid leidma ootamatu lahenduse. 10. märtsil on noorkuu Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur Jäära märki. 

 

 

Armastus

Paaridele : sa oskad luua kodus head õhkkonda. Selleks ei pea sa oma kaaslast kingitustega üle külvama, lihtsalt teadmine, et ta olemas on, annab sulle kindlust. 

Vallalised: planeetide seisu vaadates peaks see nädal sulle ilusaid üllatusi kaasa tooma. 

 

Raha

Ära kuluta rohkem, kui sul on ja ära ela üle oma võimete. Praegu ei ole ka kõige parem periood investeerimiseks, sest risk on liiga suur.

 

 

 

Tervis

Kõik läheb hästi. Sa peaksid olema heas vormis. Ära siiski hakka liialdama heade asjadega ja ära kurna oma organismi ära. Söö tervislikumalt.

 

Töö

Marss annab sulle tahtejõudu ning enesekindlust juurde. Ja tänu sellele võid sa hakata nägema võimalusi, mida sa varem ei näinud. 

 

Pere

Kodune õhkkond on rahulik ja harmooniline. Mõned teie seast ostavad uusi mööbliesemeid koju. 



Kommentaare ei ole