{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Sind on ees ootamas sündmusterohke ja emotsionaalne nädal. Kuu on Amburi märgis esmaspäeval. Seejärel, 5 ja 6. märtsil ...


 

 

 Sind on ees ootamas sündmusterohke ja emotsionaalne nädal. Kuu on Amburi märgis esmaspäeval. Seejärel, 5 ja 6. märtsil on Kuu sinu märgis, viies ära su pinged ja rahutused. Nendel päevadel peaksid sa tundma end eriti hästi. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis. 10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, samal päeval jõuab Merkuur Jäära märki. 


Armastus

Paaridele : Saturni soovitus on järgmine: austa rohkem oma elukaaslast. Kui sul on tunne, et teie suhtes on midagi korrast ära, siis ära nääguta ja räägi sellest nii, et kõik aru saaksid. Kuula ära ka see, mida teisel inimesel öelda on.

Vallalised: suur armastus võib tulla su ellu nagu pikselöök. Ja sinu mõtted hakkavad kohe tulevikuplaane tegema niipea, kui keegi silmapiirile ilmub. Ära liiga palju kiirusta. Oota natuke ja õpi teist inimest enne tundma, kui kogu oma südame talle kingid.

 

Raha

Jupiter kaitseb su rahaasju paremini, kui sina ise. Ja Jupiter soovitab sul jääda arukaks ning olla ettenägelikum. Ta võib tuua ka su teele takistusi, et sa ei saaks kogu oma raha ära kulutada ja mõtleksid rohkem oma tuleviku peale.

 

 

Tervis

Planeetide seis on hetkel selline, et hea oleks, kui sa hoiaksid rohkem oma tervist. Su immuunsus ei ole praegu kõige tugevam ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust. Õnneks aitab Päike sul kiiremini paraneda.

 

Töö

Kui sul on töö juures ärevad ajad ja mõned probleemid lahendada, siis võta lihtsalt aega maha ja ära kurna ennast liiga palju ära. 

 

Pere

Ole rahulikum lastega suheldes  ja ära ärritu nii palju. Sa ei pea oma halba tuju teiste peal välja elama. 

Kommentaare ei ole