{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Kuu on sinu märgis esmspäeval, ilmselt vajad sa nädala alguses suuremat tegevusvabadust ega taha olla piiratud. Esmaspäe...


 

 

Kuu on sinu märgis esmspäeval, ilmselt vajad sa nädala alguses suuremat tegevusvabadust ega taha olla piiratud. Esmaspäevasel päeval peaks sinu jaoks olema varuks üks ilus üllatus. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, soovitades sul luua oma elus kord ja leida üles tasakaal, mida sa vajad. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis, soovitades sul rohkem aega veeta nendega, kellel on samas väärtushinnangud, kui sul. Mõned ootamatud kohtumised võivad neil päevil aset leida. 10. märtsil on noorkuu aga Kalade märgis, samal päeval siseneb Merkuur Jäära märki. 


Armastus

Paaridele : sinu paarisuhet kaitsevad hetkel planeedid ise. Ja enne kõike aitab Päike muuta su päevi ilusamaks. See on õige aeg selleks, et vabaneda probleemidest ja muredest ning teha suuremaid tulevikuplaane. Kokkuvõttes on sind ees ootamas väga hea nädal, mis peaks tooma kaasa häid uudiseid.

Vallalised: soodne periood nendele, kes igatsevad hingesõbra järele. Paljud vallalised võivad kohtuda õige inimesega täiesti ootamatul moel.


Raha

Rahamured on sellel nädalal olulisel kohal. Mõned teie seast katsuvad oma rahaasju ümber organiseerida. Teised jälle peavad tegema suuremat sorti kulutusi seoses lähedaste või lastega. Mõned jälle võivad saada ootamatust kohast raha.

 

 


Tervis

Su organism vajab puhkust, sa oled end talvega täiesti ära kurnanud. Ära jätka enam samas vaimus ja väldi igasuguseid liialdusi. Kui sa teed sporti, siis ära pinguta üle, sa ei pea end teistele tõestama.


Töö

Hea oleks, kui sa ei hakkaks hetkel õhulosse ehitama ja suuremaid plaane tegema. Tee seda, mida sa tegema pead ja oota ära paremad ajad.


Pere

Pere on sinu elus tähtsal kohal, oma lähedaste jaoks pole sul ajast kahju. Mõned probleemid ja arusaamatused küll võivad tekkida, eriti lastega, kellele ei meeldi see, kui sa liiga nõudlikuks muutud. Ära dramatiseeri üle.



Kommentaare ei ole