{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     4. märtsil on Kuu Amburi märgis, selle tõttu peaksid sa olema palju optimistlikum. Kasuta seda head energiat ära, et te...


 

 

 4. märtsil on Kuu Amburi märgis, selle tõttu peaksid sa olema palju optimistlikum. Kasuta seda head energiat ära, et teha algust uute plaanidega ja viia oma eesmärgid ellu. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, tänu sellele suudad sa paremini kontrollida kõike, mis su elus toimub. 7 ja 8. märtsil on Kuu Veevaalaja märgis. 10. märtsil on noorkuu Kalade märgis, samal päeval siseneb Merkuur Jäära märki. 


Armastus

Paaridele : Veenus muudab su armuelu rahulikumaks ning paremaks selle inimese kõrval, kellele kuulub su süda. Su paarisuhe muutub lähedasemaks ning teie vahel on usalduslik side.

Vallalised: üks kohtumine, mis leiab täiesti ootamatult aset, võib muuta kogu su edaspidise elu. Praegune periood on väga soodne kohtumisteks. 

 

Raha

Tänu planeetide heale mõjutusele on praegu ideaalne hetk selleks, et tegeleda materiaalset laadi küsimustega: investeeri, soorita rahalisi tehinguid näiteks kinnisvara vallas, valmista oma tulevikku ette, kindlusta lähedaste tulevikku jne. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu.

 

 

Tervis

Sa oled natuke väsinud ja kurnatud, eelmisel nädalal ei olnud sul üldse tuju. Sa oled väga pessimistlikuks muutunud ja kaotanud lootuse. Ära muretse, sest kõik läheb hästi.

 

Töö

Praegu on kõige õigem aeg selleks, et vabaneda takistustest, mida sa ise oled enda ümber ehitanud ja näidata, milleks sa võimeline oled. Tee on vaba sinu ees, võta oma julgus kätte ja haara härjal sarvist.

 

Pere

Pere annab sulle hetkel jõudu ja julgust. Suhe lastega on hea. 

 

Kommentaare ei ole