{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Uuel nädalal peaksid sa leidma võimalusi, kuidas oma plaane ellu viia. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Parem on, kui s...


 

 

Uuel nädalal peaksid sa leidma võimalusi, kuidas oma plaane ellu viia. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Parem on, kui sa sellel perioodil ei hakkaks vaidlema asjade pärast, mis pole seda väärt. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis. 10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, sellel ajal peaksid sa olema palju kaastundlikum. Merkuur siseneb samal päeval Jäära märki. 


Armastus

Paaridele : tänu Jupiteri ja Veenuse mõjutusele, tuleb järgmine nädal väga hea. See nädal aitab sul muuta oma suhet paremaks selle inimesega, kellega sa oma elu jagad. 

Vallalised: ole ettevaatlik ja ära jookse kõige järel, mis liigub. Sa oled nagu liblikas hetkel, lendad muudkui õielt-õiele. Ära otsi oma ellu liiga palju vaheldust.

 

Raha

Võttes arvesse Jupiteri praegust aspekti, ei ole su rahaline seis kõige kindlam. Seega vaata, kuidas sa saaksid oma olukorda parandada ja ära anna kellelegi mingeid lubadusi.

 

 

Tervis

Lõpuks ometi on sul rohkem energiat ja jaksu. Viimasel ajal olid sa kogu aeg nii väsinud, et paljud asjad jäid tegemata. Marss aga toetab sind ja aitab turgutada su tervist. Ära unusta hakata regulaarselt sporti tegema.

 

Töö

Ära ahnitse liiga suurt tükki ja ära unusta, et uhkus ajab upakile. Ära ehita ka õhulosse. 

 

Pere

Planeetide seis aitab sul rahuneda ning tegeleda rohkem oma perega. Katsu võtta aega, et kõikidega rääkida. 

Kommentaare ei ole