{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Uus nädal peaks sinu jaoks tulema üsna põnev ja sündmusterohke. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Mitmed head võimaluse...


 

 

 Uus nädal peaks sinu jaoks tulema üsna põnev ja sündmusterohke. Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Mitmed head võimalused peaksid sellel ajal tekkima. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitses, see aga tähendab, et planeetide seis toob sulle head õnne kaasa. Sellel ajal peaksid sa saama häid uudiseid, tõenäoliselt on need seotud sinu tööasjadega. 7 ja 8. märtsil on Kuu aga Veevalaja märgis, ole valmis ootamatuteks vahejuhtumiteks. 10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis. 


Armastus

Paaridele:  sinu ja su elukaaslase vahel on sellel nädalal üksmeel ja rahulolu. Harmooniline õhkkond valitseb koduseinte vahel. Sa tead, kuidas teda toetada õigel ajal. 

Vallalised: ära usalda kogu oma elu inimesele, keda sa õieti ei tunne. Võib juhtuda, et sul tuleb oma valikut teravalt kahetseda.

 

Raha

Sa pead õppima raha õiget väärtust tundma. Tähtis on ka meeles pidada, et raha ei ole kõik siin elus. Ära arva, et raha eest saab kõike, sest õnne raha eest osta ei saa.

 

 


Tervis

Sa oled hea tervise juures, ainult närvipinge on suur. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul oma pingeid maandada. 


Töö

Väga hea periood selleks, et teha suuremaid plaane. Kõik peaks töö juures hästi minema. Ära riku ainult oma häid võimalusi ära ja ära topi oma nina teiste asjadesse.


Pere

Pereprobleeme ei tohiks ette tulla sellel nädalal.

 

Kommentaare ei ole