{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on Amburi märgis esmaspäeval, selle tõttu võid sa tunda suuremat vajadust vahelduse järele oma elus. 5 ja 6. märtsi...


 

 

 Kuu on Amburi märgis esmaspäeval, selle tõttu võid sa tunda suuremat vajadust vahelduse järele oma elus. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, soovitades sul mõtelda rohkem oma tuleviku peale. Vii oma plaanid ellu ja ära muutu liiga hajameelseks. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis, soovitades sul tulla oma mugavustsoonist välja. Noorkuu on Kalade märgis 10. märtsil. Merkuur siseneb samal päeval Jäära märki. 


Armastus

Paaridele : Pluuto annab sulle julgust ja tekitab igatsuse armastuse ning läheduse järele. Sa ei taha enam oodata imesid ja oled valmis muutma ise oma elu paremaks. Ära mine ainult vaheldust mujalt otsima. 

Vallalised: isegi juhusuhe võib võtta mõnikord tõsisema suuna. 

 

Raha

Katsu olla säästlikum, kui sa ei taha endale probleeme kaasa saada. Ära osta asju, mida sa ei vaja. Katsu lugeda raamatuid, mis aitavad sul paremini aru saada investeerimisest. Kindlusta oma tulevikku. See on kõige parem investeering.

 

 

Tervis

Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda ja see on hea uudis. Sa oled heas vormis ja ükski haigus ei tohiks sind kimbutada. Katsu ainult rohkem puhata.

 

Töö

Planeetide seis on üsna hea selleks, et sa saaksid oma plaane ellu viia. Ära tegele ainult õhulosside ehitamisega. 

 

Pere

Pere ja lähedased on su elus tähtsal kohal. Sellel nädalal ei tohiks probleeme ette tulla. 

Kommentaare ei ole