{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Kuu on Amburi märgis nädala alguses. Sea endale uued eesmärgid. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, soovitades sul...


 

 

Kuu on Amburi märgis nädala alguses. Sea endale uued eesmärgid. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, soovitades sul paremini keskenduda oma tööasjadele. 7 ja 8. märtsil on Kuu Veevalaja märgis, sellel ajal võivad mõned ootamatud vahejuhtumid aset leida. 10. märtsil on noorkuu Kalade märgis. Samal päeval siseneb Merkuur aga Jäära märki, hoia end arusaamatuste eest.


Armastus

Paaridele : su suhe kaaslasega peaks olema üsna hea. Te saate omavahel hästi läbi ja olete samal lainel. Kurtmiseks pole põhjust ja sa ei kahetse oma valikus.

Vallalised: sa oled liiga muretu ja võid otsida vaheldust oma ellu sealt, kust sa seda ei leia. Ära anna katteta lubadusi, ära käi läbi inimestega, kes võivad sulle teha rohkem halba, kui head.

 

Raha

Sa mõtled rohkem oma majanduslikule seisule ja tuleviku väljavaadetele sellel nädalal. See pole iseenesest halb aga ära liiga palju muretse. Sest ei maksa ära unustada, et raha eest õnne osta ei saa. Võta parem aega selleks, et elada.

 

 

Tervis

Praegu tegutsevad sinu tervise sektoris Marss ja Jupiter, tänu sellele peaksid sa olema heas vormis. Ära ainult pane oma võimeid proovile. Sa väsitad ainult niimoodi iseennast ilmaasjata ära. 

 

Töö

Kui su praegune töö ei vasta sinu ootustele, siis vaata ringi, kas sa ei leia midagi paremat. 

 

Pere

Ilusad hetked on sind sellel nädalal ees ootamas. Katsu ainult olla objektiivsem ja ära lase arusaamatustel ja möödarääkimistel õhku pingeliseks muuta. 

Kommentaare ei ole