{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Eesolev nädal toob sulle kaasa nii häid võimalusi, kui erinevaid väljakutseid. Nädala alguses on Kuu Amburi märgis, pan...


 

 

 Eesolev nädal toob sulle kaasa nii häid võimalusi, kui erinevaid väljakutseid. Nädala alguses on Kuu Amburi märgis, pannes sind suurelt unistama. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, võib-olla tekib sul sellel perioodil probleeme kõrgemalseisvate isikutega. Katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Mõnikord on targem olla lihtsalt vait, selle asemel, et öelda midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. 7 ja 8. märtsil on Kuu Veevalaja märgis koos Pluutoga, võib-olla otsustad sa sellel ajal teha lõpparve kellegagi, kellega sa enam lihtsalt ei taha suhelda. Noorkuu Kalade märgis on taevas aga 10. märtsil. 


Armastus

Paaridele : ära kahtlusta oma kaaslast kõiges. Suure tõenäosusega ei ole ta midagi teinud sellist, mida sina arvad. Kuidas ka ei ole, armukadedus ei aita sind kuidagi. Katsu parem rääkida rahulikult.

Vallalised: päike ise paistab sinu armuelu peale ja soojendab seda. Mitmed vallalised kohtuvad oma elu armastusega just sellel nädalal. 

 

Raha

Ole ettevaatlik. Saturni mõju võib panna sind tegema meeletusi ja see võib kaasa tuua omakorda rahalisi probleeme. Seega ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

 

 


Tervis

Lõpuks ometi jätab Saturn sind rahule ja koos sellega kaob ka väsimus, mis sind viimasel ajal kimbutas. Sa leiad tagasi oma hea vormi, midagi halba sul karta pole vaja. 


Töö

Marss aitab sul olla ettevõtlikum. Vaata, et sa ainult end ära ei kurna ja ära võta liiga suurt koormat enda õlgadele. 


Pere

Peresisesed suhted peaksid olema head ja rahulolu pakkuvad. Hoolitse nende eest, keda sa armastad. Tee oma lähedastele kingitusi ning näita välja, et sa hoolid.

 

 

Kommentaare ei ole