{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     See nädal peaks tooma sulle suuremat rahaõnne kaasa. Nädala alguses on Kuu Amburi märgis, sellel ajal katsu oma eearves...


 

 

 See nädal peaks tooma sulle suuremat rahaõnne kaasa. Nädala alguses on Kuu Amburi märgis, sellel ajal katsu oma eearvest paremini kinni pidada. 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitses, võib juhtuda, et see muudab sind nostalgilisemaks. 7 ja 8. märtsil on Kuu Veevalajas, see võib kaasa tuua ootamatuid vahejuhtumeid. 10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis, mis soovitab sul unistada suurelt. 


Armastus

Paaridele : kuula Saturni nõuannet. Selleks, et su suhe oleks õnnelik, ei ole vaja head juhust mis aitaks, ise tuleb osata oma õnne üles ehitada, tehes vajalikke järeleandmisi ning pidades kinni ka teise inimese soovidest ja vajadustest.

Vallalised: vallaliste elus võib sellel nädalal aset leida üks oluline kohtumine. Aga seda ei tea keegi, kas see kohtumine lõppeb abieluga või mitte. Nautige siiski seda, mis on hästi.

 

Raha

Praegu ei ole vaja hakata ilmaasjata lootma, et su rahaline seis kohe paranema hakkaks. Ja selle tõttu ära hakka liiga palju kulutama ega raiskama. Kui sa peaksid rahaga mängima, siis tõenäoliselt ei võida sa midagi. 

 

 

Tervis

Sa oled head energiat täis ja valmis suurteks tegudeks. Väsimus sind sellel nädalal ei kimbuta. Ole siiski nii mõistlik, et sa ise ei kurna ennast ära.

 

Töö

Uraan toob sulle praegu head õnne ja aitab sind kõikides ettevõtmistes. Kasuta seda perioodi ära ja ära maga häid võimalusi maha.

 

Pere

Kui sul on pere ja lapsed, siis tõenäoliselt on hetkel su elus kiired ajad. Pluuto annab sulle õnneks jõudu juurde ja aitab sul imesid teha. Kuidas ka ei ole, hetkel oled sa rahul oma pereeluga. 

 

Kommentaare ei ole