{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Seejärel 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, mõned ootamatud vahejuhtumid võiva...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Amburi märgis. Seejärel 5 ja 6. märtsil on Kuu Kaljukitse märgis, mõned ootamatud vahejuhtumid võivad sel ajal aset leida. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis koos Pluutoga. Seejärel 10. märtsil on noorkuu sinu märgis, mis peaks kaasa tooma uusi võimalusi. Merkuur siseneb samal päeval Jäära märki. 


Armastus

Paaridele :  praegune periood sinu elus on üsna hea. Sinu ja su kaaslase vahel valitseb rahu ja üksmeel, eriti juhul, kui su partner on sündinud Jäära tähtkujus. Päevades on armastust ja rahulolu. 

Vallalised: sa võid kohtuda ühe olulise inimesega sellel nädala aga ainult tingimusel, et sa ei ole liiga tagasihoidlik ise.


Raha

Mis puutub rahaasjadesse, siis on sul praegu väga head väljavaated. Mõned märgid lasevad loota, et su rahaline seis on tõusuteel. Ära ainult kuluta seda, mida sul veel ei ole.

 

 


Tervis

Uraan hoiab su tervist. Kõik viimase ajal terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Sa leiad tagasi oma energia ja elujõu. 


Töö

Tööasju toetab aga Pluuto. Tänu temale on sul sellel nädalal palju head õnne. Räägi ülemusega palgatõusust, praegu on selleks kõige parem aeg.


Pere

Ära ole nii murelik teiste eest ja ära lase probleeme oma koduseinte vahele. Kõik võib minna hästi, milleks muretseda. Keskendu rohkem sellele, mis hästi on ja tegele oma perega.

Kommentaare ei ole