{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Merkuuri retrograad algab 2. aprillil Jäära märgis. Ära tee midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda ja hoia rohkem oma ...


 

 

 Merkuuri retrograad algab 2. aprillil Jäära märgis. Ära tee midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda ja hoia rohkem oma suhteid teistega. Kuu on nädala alguses Kaljukitse märgis, soovitades sul seada endale uued eesmärgid ja mõtelda rohkem tuleviku peale. Merkuur võib kaasa tuua mõningaid takistusi. Kuu on nädala keskel sinu märgis, muutes su intuitsiooni tugevamaks. Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võib-olla ei ole su suhe hetkel nii hea nagu peaks ja sa teed kõik, mis sinu võimuses, et seda päästa või siis katsud katkisi kilde kokku kleepida. Kui sa oled vallaline, annavad sõbrad sulle head nõu selle kohta, mida sa peaksid tegema, et leida endale õiget inimest. Kuula neid.

 

 


Töö

Uued väljavaated ja perspektiivid avanevad sulle aga sa ei tea, mida oleks kõige õigem teha. Kas jääda praegusele kohale või jätta kõik sinnapaika ja katsuda õnne. Kuula oma südant, mis juhatab sind õigele teele.


Tervis

Saturn soovitab sul oma tervise eest tõsiselt hoolitseda sellel nädalal. Ja selle tõttu võid sa süüa vähem ja teha palju sporti. Aga nagu ikka, kipud sa üle pingutama ja kurnad ennast kokkuvõttes täiesti ära. Selleks, et olla heas vormis, pead sa endale ka aeg-ajalt midagi lubama.

Kommentaare ei ole