{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Merkuuri retrograad on algama Jäära märgis 2. aprillil. Merkuuri retrograad toob alati kaasa oma osa arusaamatusi, ...


 


 

 Merkuuri retrograad on algama Jäära märgis 2. aprillil. Merkuuri retrograad toob alati kaasa oma osa arusaamatusi, möödarääkimisi ja sekeldusi. Ka sinu jaoks oleks seega parem, kui sa aprillikuu jooksul mõtleksid kaks korda enne, kui midagi ütled ja kontrolliksid kõik mitu korda järele. Kuu on Kaljukitse märgis nädala alguses. Veenus on lahkumas sinu märgist, et siseneda 5. aprillil Jäära märki. See peaks sulle kaasa tooma armastust. Kuu on nädala lõpus sinu märgis. 


Armastus

Ilma ainsagi kahtluseta tuleb hea õnn sinu õuele sellel nädalal. See nädal peaks su ellu tooma rõõmu ja armastust. Sa isegi ei aima, miline kohtumine sind ees ootamas on. Inimesega, kelle pärast sa võid kaotada oma südame ja mõistuse. Sa oled valmis tema nimel kõigeks, minema isegi teise maailma otsa. See ootamatu kohtumine võib muuta kogu su edaspidise elu. Kui sa oled aga juba kellegagi  koos, siis muutuks su suhe asjad palju paremaks, kui sa jätaksid oma kaaslasele natuke rohkem hingamisruumi.

 

 


Töö

Sind on ees ootamas väga hea nädal, mis peaks sulle tooma ühe oodatud uudise. Hoia siiski rohkemoma suhteid töökaasastega ja ära võta kõike nii isiklikult.


Tervis

Katsu süüa natuke tervislikumalt, sest su organism vajab natuke puhkust. Sa oled talve jooksul ennast ära kurnanud, nüüd oleks hea, kui sa paremini valiksid, mida sa sööd, nii saad sa ka energiat ja jõudu juurde.

Kommentaare ei ole