{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Kaksikud

     Koera aastal sündinud Kaksikud on natuke närvilisevõitu. Sellisel inimesel on natuke raskem oma tundeid ja emotsioone k...

 


 

 Koera aastal sündinud Kaksikud on natuke närvilisevõitu. Sellisel inimesel on natuke raskem oma tundeid ja emotsioone kontrolli all hoida. Ta võib mõnikord üsna ootamatult käituda. Ta on küll väga meeldiv inimene, teiste vastu tähelepanelik ent võib korda saata teinekord täiesti mõtlematuid tegusid. Ent kuna ta on nii tore ja sümpaatne, ei suuda keegi kaua tema peale pahane olla. Koera aastal sündinud Kaksikute tähemärgi esindaja on hea suhtleja, sõbralik ja lihtsa iseloomuga.  Ta on hästi energiline, tegus ja teadmistehimuline inimene. Ta ei kannata igavust ja tegevusetust. 

Koera  aastal sündinud Kaksikutel on kõrge moraalitunnetus ja eetika. Ta on teiste vastu aus, kaastundlik, teiste mured lähevad talle alati korda ega jäta teda ükskõikseks. Aus ja avameelne Koer avaldab tugevat mõju natuke kergemeelsele Kaksikute tähemärgile.  Selle tõttu ongi Koera aastal sündinud Kaksikud alati valmis teistele appi minema isegi, kui see ei lähe nende endi huvidega kokku. Koera aastal sündinud Kaksikud paistavad silma oma headuse, omakasupüüdmatuse ja lahkuse poolest. Nad on väga usaldusväärsed inimesed. Ainult natuke salajased, neile ei meeldi rääkida oma mõtetest ja tunnetest teistega. Nad ei näita välja oma rahulolematust ja tahavad kõigiga hästi läbi saada.

 

 

 

Tõsise ellusuhtumisega Koer lepib rahulikult Kaksikute ekstravagantsusega. Koer ei ole domineerivam ent tõstab esile selle, mis Kaksikutes head on. Tänu sellele on Koera aastal sündinud Kaksikud palju rahulikumad oma iseloomu poolest ja mõtlevad alati oma tegude tagajärgede peale. Nad oskavad oma elu hästi organiseerida. Nad armastavad vaheldust, sest igavus tekitab sageli masendust. Nad on võimelised tegema mitut asja korraga, kaotamata kontrolli selle üle, mida nad teevad. Nende elus ei ole kohta segadusele ja kaosele. Koera aastal sündinud Kaksikud viivad alati oma eesmärgid ellu. 

Hoolimata oma avatud olekust ja heast tujust, on nad väga tundlikud inimesed. Nad on loodud selleks, et saada häid tulemusi. Koera aastal sündinud Kaksikute tähemärgi esindaja on usaldusväärne inimene, kelle peale võib kindel olla igas olukorras. Talle meeldivad inimesed, ta saab kõigiga hästi läbi. Isegi, kui mõnikord on tal raske oma mõtteid väljendada, ei näita ta seda välja. Ta on alati hea, viisakas, tunneb siirast huvi teiste tegemiste vastu ja katsub aidata kõiki inimesi. Tal on kogu aeg kuhugi kiire. Ta ei karda muutuseid, talle meeldib reisida, ta on avatud uuendustele. Temaga suhtlemine on puhas rõõm. 

 

 


Armastus

Talle meeldivad komplimendid, talle meeldib tähelepanu. Ta ei ole vastassoo suhtes ükskõikne. Ta saab ruttu inimestega lähedaseks, talle meeldib firtida. Kui ta aga peaks kohtuma õige inimesega, võtab ta suhet kohe tõsiselt. Talle on raske vastu panna, sest ta on nii meeldiv ja romantiline. 

Oma lähedaste vastu on ta tähelepanelik. Ta on valmis oma lähedaste heaks palju tegema, ent tunneb end sageli üksi, hoolimata oma rõõmsameelsest olekust. Ta ei palu teiste abi ega vaja tähelepanu ent tunneb rõõmu, kui tema pingutusi märgatakse ja pannakse tähele. Ta hoolitseb alati oma pere eest. 

 

 


Töö

Ta on väga tegus, energiline ja töökas inimene, kes tunneb oma väärtust. Ta võtab kuulda ka töökaaslaste soovitusi ja leiab teistega ruttu ühise keele. Ta teeb alati kõik, mis temalt palutakse ja täidab oma töökohustusi eeskujulikult. Ta on aus ega sekku asjadesse, mis temasse ei puutu. 

Ta on tõsise ellusuhtumisega. Teeb palju tööd ja on oma ala spetsialist. Positsioon ei ole tema jaoks kõige tähtsam, ta ei ole uhke ega otsi võimalust, kuidas hüpata üle oma varju. Ta on väga andekas ja võiks töötada ükskõik millises valdkonnas. Ta vahetab sageli töökohta, et leida endale uusi väljakutseid.

Kommentaare ei ole