{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Eesolev nädal võib panna sind uue pilguga üle vaatama oma eesmärke. Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil, soovita...


 

 

 Eesolev nädal võib panna sind uue pilguga üle vaatama oma eesmärke. Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil, soovitades sul tempot maha võtta natukene. Mõned raskused võivad tekkida aprillikuu jooksul. Kuu on sinu märgis nädala alguses, selle tõttu oled sa veelgi tugevama intuitsiooniga. Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil. Hoia rohkem oma suhteid ja ära ütle midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Nädalavahetusel on Kuu Kalade märgis. 


Armastus

Sa tahad lihtsat ja ilma probleemideta elu. Sa tahad olla rahulikult koos oma kaaslasega, ilma, et sa peaksid millegi pärast muretsema. Kui keegi sind just õrritama ei hakka, peaks kõik hästi minema, sa naudid oma rahulikku ja meeldivat elu. Kui sa oled vallaline, siis naudid sa ilmselt vabadust ja teed, mida tahad.

 

 


Töö

Sulle meeldib su töö ja seda on näha. Töö juures tunnevad sinu heast tujust kõik rõõmu. Sa viid oma kohustused ellu rõõmuga. Aga su mõtted on tuleviku juures ja selleks on sul juba suuremad plaanid.


Tervis

Ükskõik, mis ilm väljas parasjagu ka ei ole, sa oled heas tujus ja nakatad ka kõiki teisi. Sa oled nagu päike, mis paneb kõik enda ümber särama. Planeetidele tänu muutub su tervis päev-päeva järel tugevamaks.

Kommentaare ei ole