{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil. Eesolev periood võib tuua kaasa palju arusaamatusi ja sekeldusi. Võib-olla ...


 

 

 Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil. Eesolev periood võib tuua kaasa palju arusaamatusi ja sekeldusi. Võib-olla on su raske teada saada, milliseid valikuid sa peaksid langetama ja millises suunas liikuma. Kuu on nädala alguses Kaljukitse märgis, pannes sind rohkem mõtlema oma tööasjade peale. Kuu on nädala keskel Veevalaja märgis, selle tõttu võib sul tekkida suurem soov vabaduse järele. 


Armastus

Sa tead, mida sa tahad ja see on väga hea. Aga kui sa tahad, et teised sinu plaanidega kaasa tuleksid, pead sa olema järeleandlikum, mitte nii nõudlik ja autoritaarne. Sinu sõna ei pea alati viimaseks jääma. Kui sa oled mõistvam, muutub su suhe paremaks. See kehtib ka vallaliste kohta, sest sul on kalduvus kõik uued tuttavad ära hirmutada oma liigse autoritaarsusega.

 

 


Töö

Ilmselt oled sa ambitsioonikam ja sul on suured plaanid. Sa tahad näidata, milleks sa võimeline oled. See teeb sulle ainult au ja tuleb tunnistada, et sa oled üsna pädev. Ära hakka ainult üle pingutama, sooviga oma ego kõditada. Kui sa tahad silma paista, tee seda õigetel põhjustel.


Tervis

Planeedid võivad sind natukene raputada sellel nädalal ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust. Ära hakka sellepärast muretsema, see on mööduv ja läheb üle. Praegu on aeg teha vitamiinikuur läbi ja tuulutada pead. Mine välja jalutama isegi, kui väljas ei ole kõige parem ilm.

Kommentaare ei ole