{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Merkuuri retrograad on algamas Jäära märgis 2. aprillil. Hea oleks, kui sa võtaksid sellel perioodil rohkem aega iseend...


 

 

 Merkuuri retrograad on algamas Jäära märgis 2. aprillil. Hea oleks, kui sa võtaksid sellel perioodil rohkem aega iseenda jaoks ja hoiduksid arusaamatustest. Võib-olla tahad sa rohkem olla omaette rahus ja vaikuses. Kuu on nädala alguses Kaljukitse märgis, tänu sellele oled sa otsusekindlam ja tahtejõulisem. Veenus on sisenemas Jäära märki 5. aprillil, tuues sulle kaasa oma osa väljakutseid nii töö juures, kui eraelus. Sea endale suuremad eesmärgid. 


Armastus

Kodune õhkkond peaks olema pigem rahulik. Kui sa oled vallaline, tunned sa end hästi ja oled oma väärtusest teadlik. Võiks isegi öelda, et sa oled vastupandamatu. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis külvab su kaaslane su kingitustega üle, et näidata sulle, kui palju ta sind armastab.

 

 


Töö

Sa võid korda saata ühe vea, mis läheb sulle kalliks maksma ja mille tõttu sa võid hakata ennast alahindama. Kui üks töökaaslastest pakub sulle abi, siis võta see vastu ja pea meeles, et vigadest õpitaksegi.


Tervis

Jupiter ei ole sinu vastu sellel nädalal kõige parem. Sest ta paneb sind sööma rohkem, kui kunagi varem. Sa tahad kogu aeg midagi head, midagi rammusat ja rasvast, mis täidab hästi kõhtu ja teeb tuju heaks. Ja loomulikult võtad sellise toitumise juures paar kilo juurde. Aga see pole veel kõik, selline õgimine võtab sul ka energiat ära ja väsitab sind. Katsu midagi ette võtta enne, kui on liiga hilja.

Kommentaare ei ole