{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Järgmine nädal toob sulle kaasa oma osa väljakutseid ja häid võimalusi, sellepärast, kõige targem, mida sa teha saad, o...


 

 

 Järgmine nädal toob sulle kaasa oma osa väljakutseid ja häid võimalusi, sellepärast, kõige targem, mida sa teha saad, on olla tähelepanelik. Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil Jäära märgis, selle tõttu võid sa olla taktitundetum ja öelda asju, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Ära hakka õli tulle lisama. Ära unusta, et targem annab järele. Kuu on Kaljukitse märgis, soovitades sul teha paremaid valikuid ja olla ambitsioonikam. Veenus on sisenemas Jäära märki, see peaks tooma su ellu armastust. 


Armastus

Sa oled nagu tornaado sellel nädalal. Merkuuri aspekt annab sulle energiat juurde ja selle tõttu tahad sa kogu aeg midagi teha. Hea oleks, kui su kaaslane tuleks kõikide sinu plaanidega kaasa ega hakkaks kõike ilusat ära rikkuma. See võibki muuta teie suhet paremaks. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt tahad sa muuta oma ümbruses midagi, sa tahad midagi uut: uusi plaane, uut suhet...

 

 


Töö

Merkuuri hea aspekti järgi võiks öelda, et sind on mõned muutused ees ootamas, mis on seotud sinu tööga. Tõenäoliselt tõstetakse sind esile ning kiidetakse teiste ees. Sinu hea analüüsi- ja mõtlemisoskus ei ole jäänud märkamatuks ja teeb sulle au. Kui sa tahad ametikõrgendust või palgatõusu, siis piisab sul ainult küsida.


Tervis

Tänu Veenusele peaksid sa olema sellel nädalal heas vormis ja tundma ennast hästi. Hoolitse rohkem enda eest. Miks mitte minna ujuma või sauna, see teeks sulle head.

Kommentaare ei ole