{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Vaadates planeetide seisu, on sind ees ootamas väga hea nädal ja aprillikuu algus. Merkuuri retrograad on algamas 2. ap...


 

 

 Vaadates planeetide seisu, on sind ees ootamas väga hea nädal ja aprillikuu algus. Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil. Sellel perioodil oleks hea, kui sa oleksid julgem ja paneksid oma sõna rohkem maksma. Aeg on teha suuremaid plaane. Kuu on Kaljukitses nädala alguses, tänu sellele oled sa veelgi otsusekindlam ja kohusetundlikum. Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil. Nädalavahetusel on Kuu Kalades, aidates leevendada pingeid ja stressi. 


Armastus

Sa ei ole võib-olla kõige romantilisemal lainel sellel nädalal aga see pole ka põhjus, miks kõik ettepanekud ja pakkumised, mis su kaaslane sulle teeb, tagasi lükata. Te peaksitegi tegelikult rohkem aega koos olema. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda ühe inimesega, kes võib mõne aja pärast su südame murda. Ole ettevaatlik, sind on hoiatatud.

 

 

Töö

Ära unusta hoida oma suhteid ja suhelda rohkem. Ole avatum suhtlemisele. Just tavaliste vestluste käigus töökaaslastega võid sa saada mõne nii hea idee, mille peale sa ise poleks tulnudki ja mis võib sulle avada uued silmapiirid. 


Tervis

Ära lase väikestel terviseprobleemidel üle pea kasvada. Sa tead, et iga väike haav ei parane iseenesest. Seega ravi ennast, hoolitse oma tervise eest ja kõik läheb hästi.




Kommentaare ei ole