{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Merkuuri retrograad on algamas Jäära märgis 2. aprillil. See aga tähendab, et terve selle kuu jooksul pead sa paremini ...


 

 

 Merkuuri retrograad on algamas Jäära märgis 2. aprillil. See aga tähendab, et terve selle kuu jooksul pead sa paremini jälgima, mida sa ütled. Õpi minevikust ja ära korda samu vigu. Kuu on nädala alguses Kaljukitse märgis, selle tõttu võid sa olla autoritaarsem ja ambitsioonikam. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis. Veenus on sisenemas Jäära märki 5. aprillil. Tundub, et uus ja põnev ajajärk on sinu elus algamas. 


Armastus

Veenus toob sinu paarisuhtesse harmooniat ja üksmeelt. Kõikide märkide järgi näed sa sellel nädalal oma elu pigem läbi roosade prillide. Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, kasuta seda head energiat ära selleks, et veeta rohkem aega nendega, kes on sulle tähtsad. Naudi elu väikeseid ja lihtsaid rõõme. 

 

 


Töö

Tänu Veenuse toetusele, mis muudab su suhted harmoonilisemaks, on sind ees ootamas väga meeldiv ja rahulik nädal. Kõik viimaste päevade raskused ja pinged peaksid kaduma. Töö juures peaks valitsema hea õhkkond ja ilmselt tunned sa oma tööst rõõmu. 


Tervis

Muutuste planeet Merkuur saadab sind sellel nädalal. Merkuuri mõju on aga pigem hea ja tänu sellele peaksid sa tundma end hästi, olema heas vormis ja motiveeritud. Kiire ja teguderohke nädal on sind ees ootamas.



Kommentaare ei ole