{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Merkuuri retrograad algab Jäära märgis 2. aprillil. See võib muuta sind nostalgilisemaks, sellel perioodil, mis kestab ...


 

 

 Merkuuri retrograad algab Jäära märgis 2. aprillil. See võib muuta sind nostalgilisemaks, sellel perioodil, mis kestab kuni aprillikuu lõpuni, võid sa otsida ka rohkem võimalusi, kuidas üksi olla. Kuu on nädala alguses Kaljukitse märgis, soovitades sul vaadata asju oma elus läbi objektiivsema pilgu. Ära ole nii emotsionaalne ja ära võta kõike nii isiklikult. Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil.


Armastus

Kasuta ära Päikese head aspekti oma eraelus. Kõik vallalised ja paarid saavad kasu Päikese heast energiast, mis on nagu palsam hingele ja teeb südamele pai. Sa oled heas tujus tänu sellele, tunned end hästi ja su elurõõm nakatab ka teisi. Sa oled täis armastust ja elu toob sulle armastust.

 

 


Töö

Päike mõjutab sind ka töö juures ja selle tõttu võib öelda, et kõik läheb hästi. Kõik su plaanid lähevad läbi, kõik su ideed on head. Sa oled enesekindlam ja see sobib sulle. Edu on ees ootamas neid, kes on julged ja ettevõtlikud nagu sina.


Tervis

Üldiselt pole sul küll kurta vaja oma tervise pärast, isegi, kui sa võid tunda kerget väsimust. Võib-olla ainult peaksid sa vaatama, kuidas turgutada oma tuju, hoolitse rohkem enda eest.

Kommentaare ei ole