{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    2. aprillil algab Merkuuri retrograad Jäära märgis. See aga tähendab, et aprillis peaksid sa paremini jälgima, mida sa ü...


 

 

2. aprillil algab Merkuuri retrograad Jäära märgis. See aga tähendab, et aprillis peaksid sa paremini jälgima, mida sa ütled, et hoida ära võimalikke arusaamatusi ja möödarääkimisi. Vaata ka ette, et sa midagi olulist ja väga isiklikku välja ei räägi. Kuu on Kaljukitse märgis nädala alguses, selle tõttu võid sa olla palju tõsisem ja keskenduda oma tööasjadele. Veenus siseneb 5. aprillil Jäära märki, tuues su ellu ühel või teisel moel armastust. 


Armastus

 Ilmselt üllatab see sind ennast ka, et sa ikka veel pilke tõmbad enda peale. Sa oled nii kaua üksi olnud juba, et olid hakanud ennast nähtamatuks pidama vastassoo silmis. Ja ometi, sellel nädalal kohtad sa kedagi, kellest saab kõikide märkide järgi sinu elukaaslane. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis on aeg midagi koos teha.

 

 


Töö

Sa oled nii kaua otsinud uut töökohta, et sa ei usugi enam, et midagi juhtuda võiks. Ometi on sul kõik vajalikud oskused ja paberid olemas, sa oled tore inimene, tõsise ellusuhtumisega ja töökas. Aga alati on mingi väikene asi, mis ei lähe. Pane oma vaim valmis, sest sellel  nädalal peaksid sa leidma seda, mida sa otsid. Mitmed head võimalused tekivad. 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis olgem ausad, sa oled olnud paremas vormis. Aga õnneks on see ajutine ja läheb mööda. Katsu hoolitseda seni enda eest rohkem, puhka ja loe head raamatut.



Kommentaare ei ole