{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Merkuuri retrograad algab 2. aprillil Jäära märgis ja kestab kuni aprillikuu lõpuni. See aga tähendab, et eesoleval per...


 

 

 Merkuuri retrograad algab 2. aprillil Jäära märgis ja kestab kuni aprillikuu lõpuni. See aga tähendab, et eesoleval perioodil peaksid sa olema eriti tähelepanelik ning kontrollima kõik mitu korda üle. Vaatama järele, et triikmasina juhe oleks seinast välja tõmmatud ja võtmed taskus. Merkuuri retrograad võib põhjustada ka suhteprobleeme, arusaamatusi ja möödarääkimisi. Kuu on Kaljukitses nädala alguses. Veenus siseneb Jäära märki 5. aprillil, tänu sellele oled sa valmis juba suuremateks tegudeks. Nädalavahetusel  on Kuu Kalade märgis. 


Armastus

Sellel nädalal mõtled sa ilmselt eelkõige oma suhte heaolu peale. Sul võib tekkida tunne, et su kaaslane midagi varjab või on hakanud sinust eemalduma. Sa mõtled võib-olla liiga palju ja mõtled üle. Katsu temaga lihtsalt rääkida asjad selgeks. Kui sa oled üksi, ei kohtu sa ilmselt sellel nädalal sellega, keda sa nii kaua oodanud oled.

 

 


Töö

Kas sul on tunne, et mitte midagi nagu ei juhtu töö juures ja sa oled nagu lillepott, kellest kõik mööda käivad? Sa ei naudi enam oma tööd, sul puudub motivatsioon ja sul on üksnes üks soov: minna kuhugi kaugele ära. Aga sa kardad ja ei julge esimest sammu teha. Sest sul on vaja raha. Kui sa ainult julgeksid, võiksid sa leida parema töökoha. See nädal on ideaalne selleks, et alustada uue koha otsingutega. Leia endale midagi, mis sulle tõesti meeldib. Planeedid aitavad sind.


Tervis

Sa oled pigem pinges ja kannatad stressi all. Tööprobleemid, kodused mured ja vaimne kurnatus võtavad kogu jõu ära. Katsu teha midagi, mis aitaks sul puhata ja pingeid maandada.



Kommentaare ei ole