{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Järgmine nädal võib panna sind mõtlema selle peale, millised on sinu suhted teistega. Merkuuri retrograad on algamas si...


 

 

 Järgmine nädal võib panna sind mõtlema selle peale, millised on sinu suhted teistega. Merkuuri retrograad on algamas sinu märgis 2. aprillil. Merkuur soovitab sul natukene paremini valida, kellega sa suhtled ja keda sa usaldad. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, see paneb sind rohkem tegelema oma tööasjadega. Sea endale uued ja ambitsioonikamad eesmärgid. Nädala keskel on Kuu Veevalajas, tänu sellele ei tule sul headest ideedest puudust. Veenus siseneb sinu märki 5. aprillil, muutes su südant soojemaks ning parandades su suhteid teistega. Mis kõige tähtsam : Veenus peaks tooma ka su ellu armastust. 


Armastus

Sellel nädalal annab armastus sulle tiivad. Sa tunned end hästi oma kaaslasega ja tahaksid jagada veelgi rohkem. Kasuta seda perioodi ära selleks, et viia ühiseid plaane ellu. Sul ei tule seda kahetseda. Kui sa otsid aga armastust oma ellu, siis pead sa ilmselt veel natuke ootama. Ära heida meelt, sest sa võid tunda oma väikeses südames sädemeid nädala lõpus. Kui sa jääd tema vastu siiraks, võib sellest saada üks ilus suhe, mis kahjuks ainult kaua ei kesta.

 

 

Töö

Alati ei ole lihtne töötada keerulistes tingimustes ja sul hakkab vaikselt juba kõrini saama. Aga sa kõhkled veel ega tea, kas sa peaksid kõik sinnapaika jätma ja otsima midagi uut või kannatama välja. Mis oleks, kui sa haaraksid kõikidest headest võimalustest kinni ja muudaksid oma elu? Sul on olemas kõik vajalikud oskused selleks. Mida sa veel ootad? Praegu on õige aeg.


Tervis

Võttes arvesse Merkuuri aspekti, võib üsna kindlalt öelda, et sa ei püsi sellel nädalal pudelis ka paigal. Sul on tuhat toimetust, üks töö ajab teist taha. Sa teed kõike korraga ja särad ise heast meelest.

Kommentaare ei ole