{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Aprillis pead sa leidma kuldse kesktee. Sul tuleb teha kompromisse selle vahel, mida sina tahad ja mida su lähedased tah...




 

 

Aprillis pead sa leidma kuldse kesktee. Sul tuleb teha kompromisse selle vahel, mida sina tahad ja mida su lähedased tahavad. Mõnikord võid sa tunda, et emotsioonide lained löövad üle pea, hea oleks, kui sa katsuksid siiski ennast paremini vaos hoida. Merkuuri retrograad võib sind nurka suruda. Ära ütle ega tee midagi, mida sa hiljem kahetsema pead. Ent aprill toob ka sulle häid uudiseid kaasa. Ilusaid hetki tänu Veenusele Jääras. Mitmeid toredaid kohtumisi ja pikki vestlusi. Aeg-ajalt on tähtis võtta aega iseenda jaoks. 

 

Armastus

Kui sa oled vallaline, ei otsigi sa midagi muud ja naudid oma elu. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su elu olema rahulik ja meeldiv. Just seda sa kõige rohkem hindadki. 

 

 

 

Suhted

Sa tunned kõige suuremat rõõmu lihtsatest asjadest. Vestlus kohvitassi ümber. Jalutuskäik sõbraga. Lähedastega koos olemine. 

 

Töö ja raha

Sa suudad motiveerida ka töökaaslasi, sind hinnatakse ja väärtustatakse veelgi rohkem, sinu tööd tõstetakse esile. Hoidu suurematest kulutustest, otsi võimalusi, kuidas tulevikku kindlustada. 

 

Tervis ja heaolu

Planeetide seis ei ole kõige parem. Sa võid tunda suuremat väsimust ja olla kurnatud. 



Kommentaare ei ole