{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Marss on sinu märgis. See annab sulle jõudu ja energiat juurde ning muudab sind enesekindlamaks. Sa lõpetad kõhklemised...


 

 

 Marss on sinu märgis. See annab sulle jõudu ja energiat juurde ning muudab sind enesekindlamaks. Sa lõpetad kõhklemised ja hakkad oma plaane ellu viima. Sa leiad uusi võimalusi ja vahendeid. Asjad hakkavad liikuma paremas suunas. Sa oled palju ambitsioonikam. Kõik võimalused on avatud. Kõik planeedid Jäära märgis toetavad sind. Sa oled palju ettevõtlikum. Valmis oma elu muutma. Sa oled vastutustundlikum ja võtad ohjad enda kätte. Hea energia saadab sind terve aprillikuu. 

 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su elu olema muinasjutuliselt ilus. Väga ilus kuu on sind ees ootamas. Kui sa oled vallaline, võib armastus sinuga peitust mängida. 

 

 

 

Suhted

Ilmselt leiad sa ka aega, et olla koos oma lähedastega. Nendega, kes on sulle tähtsad. Nendega, kes annavad sulle jõudu juurde ja kellega koos on sul hea olla. 

 

Töö ja raha

Väga hea periood on praegusel hetkel sinu elus käimas. Võib-olla ühe kolleegiga võivad tekkida erimeelsused ja lahkarvamused, ära tee välja. Kõikide märkide järgi toob aprillikuu sulle suurema summa raha kaasa. Jätka samas vaimus, kõik läheb hästi. 

 

Tervis ja heaolu

Et oma tervist parandada, pead sa tervislikumalt toituma. Söö rohkem värsket ja vähem rasvast. Sa vajad ka vitamiine. Ãœldiselt aga tundub, et sa peaksid olema üsna heas vormis ja lausa pakatama heast energiast. 


Kommentaare ei ole