{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Planeedid toetavad sind. Ãœks suuremat sorti muutus võib aprillikuu jooksul sinu elus aset leida. Sa peaksid olema veelg...


 

 

 Planeedid toetavad sind. Ãœks suuremat sorti muutus võib aprillikuu jooksul sinu elus aset leida. Sa peaksid olema veelgi loomingulisem. Pane oma kujutlusvõime tööle, et viia oma plaane ellu. Planeedid aitavad sul ka mugavustsoonist välja tulla. Praegu on kõige parem aeg, et näha oma tulevikku teistsugusena. Hea õnne planeet Jupiter toetab sind kõikides ettevõtmistes. Ãœks projekt peaks muutuma konkreetsemaks. Mis sul elus õnnest puudu on? Merkuur soovitab sul selle peale mõelda. Mida sa tahaksid muuta? Kui sa oled pannud kõik punktid kirja, leiad sa ka lahendused ja võimalused. 


Armastus

Sa peaksid olema veelgi julgem ja ettevõtlikum, hoiad oma suhet värskena. Sinu kaaslane peaks seda hindama eriti. Kui sa oled vallaline, siis mine välja, veeda sõpradega rohkem aega koos ja kohtu uute inimestega. 

 

 


Suhted

Pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele. Ole taktitundelisem. Aita neid, kes abi vajavad.


Tervis ja töö

Ãœks töökaaslane võib sulle usaldada midagi väga isiklikku. Sinust on aprillis tõesti palju kasu. Rahaasjades saadab sind aga hea õnn, tänu sellele peaksid sa leidma võimalused, kuidas kindlustada oma tulevikku. 


Tervis ja heaolu

Jupiter muudab su tervist tugevamaks. Katsu ka midagi ette võtta, mis aitaks sul pingeid maandada. Hea  periood, et teha sporti ja liikuda rohkem.

Kommentaare ei ole