{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Mitmed planeedid on aprillis Jäära märgis, see kõik peaks sulle head õnne kaasa tooma. Eesolev kuu peaks sulle tooma pa...


 

 

 Mitmed planeedid on aprillis Jäära märgis, see kõik peaks sulle head õnne kaasa tooma. Eesolev kuu peaks sulle tooma palju häid ideid. Kui sul on tunne aga, et lõpuks ometi kaovad kõik raskused ja probleemid, siis Merkuuri retrograad võib siiski tõmmata kriipsu peale mõnedele sinu ilusatele plaanidele. Mõned situatsioonid võivad tekitada isegi stressi. Õnneks ei jäta planeedid sind üksi. 

 

Armastus

Kui sa oled vallaline, peaks aprillikuu tooma sulle nii õnne, kui armastust. Sel korral pole sul vaja selles kahelda. Planeedid on oma otsuse langetanud. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu oma partnerile rohkem välja näidata, et sa hoolid ja ole mõistvam tema vastu. 


Suhted

Ära unusta hoolitseda ka oma sõprade eest, tunne huvi, kuidas neil läheb. Jaga ka teistele oma head tuju. 


Töö ja raha

Tänu sinu kiirele reageerimisele ja heale otsustusvõimele peaksid mitmed probleemid lahenema. Aprillikuu toob sulle mitmeid häid võimalusi kaasa. Mis puutub rahaasjadesse, siis otsi võimalusi, kuidas tulevikku kindlustada.


Tervis ja heaolu

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast. Aprillil on sinu jaoks toredaid üllatusi varuks. Ära unusta võtta aega ka puhkamiseks.


Kommentaare ei ole