{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Keskendu aprillis rohkem enda soovidele ja vajadustele. Tegele rohkem iseendaga. Planeedid soovitavad sul aega maha võt...


 

 

 Keskendu aprillis rohkem enda soovidele ja vajadustele. Tegele rohkem iseendaga. Planeedid soovitavad sul aega maha võtta ja kuulata natukene rohkem iseennast. Sinu heaolu on kõige tähtsam. Sa pead leidma oma hingerahu tagasi ja olema enda vastu parem. Ole parem ja kannatlikum ka oma lähedaste vastu. Kõik planeedid, mis aprillis on Jäära märgis, võivad muuta sind närvilisemaks. Ära ärritu liiga palju. Kuula oma südant, ole mõistvam. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis aprillikuu on ideaalne selleks, et veeta rohkem aega kahekesi koos. Kui sa oled vallaline, siis ära ole liiga nõudlik, sest see võib teha kahju sulle enesele. 

 

 


Suhted

Ära ole nii kangekaelne ja ära näe igas inimeses enda vaenast. Katsu paremini oma sõnu valida, sest mõned inimesed võivad valesti aru saada. Ära suru oma tahtmist teistele peale. See teeb halba su suhetele teistega.


Töö ja raha

Kõik peaks minema hästi. Kui mõned probleemid peaksidki tekkima, ei ole lahendusi vaja kaua oodata. Jupiteri aspekt ei ole kõige parem, seega ära kuluta liiga palju. Katsu paremini oma rahaasju organiseerida. 


Tervis ja heaolu

Kui sa tunned suuremat väsimust, pead sa puhkama. Ära kurna ennast ja oma organismi ära, ole kõiges mõõdukas.

Kommentaare ei ole