{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kevad peaks tooma sinu ellu muutuseid. Tänu sellele muutud sa veelgi enesekindlamaks ja julgemaks ning hakkad oma plaan...


 

 

 Kevad peaks tooma sinu ellu muutuseid. Tänu sellele muutud sa veelgi enesekindlamaks ja julgemaks ning hakkad oma plaane ellu viima isegi, kui kõik sinu soovidega ei ühti. Sa oled otsustand elada enda reeglite järgi. Kõik planeedid Jäära märgis toetavad sind sinu ettevõtmistes, soovitades sul mõtelda rohkem enda peale ja järgneda oma unistustele. Merkuuri retrograad aitab sul prioriteete paika panna. Mis on see, mida sa sooviksid praegu kõige rohkem maailmas? Kes või mis on see, mis ei lase sul oma eluga edasi minna? Kas sa ei ole hakanud liiga palju elama üksnes teiste heaks, unustades täiesti iseenda soovid ja vajadused? Vastused aitavad sul õigeid valikuid teha ning leida jõudu, et edasi minna. Aprill võib sulle väljakutseid kaasa tuua, see aga tähendab, et sa pead paremini kohanema. 

 

Armastus

Kui sa oled juba paarisuhtes, võid sa avastada, et isegi rutiin võib teinekord olla meeldiv. Isegi selline elu võib jätta meeldejäävaid mälestusi. Kui sa oled vallaline, siis enne, kui sa kingid kellelegi oma käe ja südame, mõtle järele, millised on sinu tõelised motiivid. 

 

 

 

Suhted

Sa mõtled üle ja otsid probleeme seal, kus neid ei ole. Inimestevahelised suhted ongi keerulised, sinna ei saa midagi parata. Kui sul on kellegagi arusaamatusi ja erimeelsusi, siis räägi sellest avameelselt ja siiralt. 

 

Töö ja raha

Sa nakatad ka teisi oma hea tujuga. Praegu on õige aeg, et kindlustada oma positsiooni ja samuti tulevikku. Katsu oma rahaasju paremini kontrollida ehkki aprill ei tohiks sulle suuremaid probleeme kaasa tuua. Ole ettevaatlikum ja kõik saab korda. 

 

Tervis ja heaolu

Hoolitse rohkem enda eest. Aprillis tuleb sul rohkem oma tervist hoida. Ära kurna ennast ära. Ära unusta, et terves kehas, terve vaim. 

 

 



Kommentaare ei ole