{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Merkuuri retrograad võib põhjustada sekeldusi. Päike ja Merkuur on Jäära märgis, selle tõttu on ka tempo kiirem ent sin...


 

 

 Merkuuri retrograad võib põhjustada sekeldusi. Päike ja Merkuur on Jäära märgis, selle tõttu on ka tempo kiirem ent sind võib see muuta närvilisemaks. Sina tahad kõike korralikult planeerida ja võid tunda aprillist suuremat segadust, kui sul ei lasta teha asju omas rütmis. Katsu siiski kohaneda paremini iga olukorraga ja võtta rahulikumalt. Muuda oma vaatenurka ja paljud asjad muutuvad. Nii võid sa leida ka lahendused oma probleemidele. Jupiter (hea õnn) on Sõnni märgis õnneks, tänu sellele ei ole kõik veel kadunud ja sul on kindel toetaja. Kõik su pingutused saavad tasutud, mitmed head võimalused peaksid aga tekkima. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis võib üks ilus kohtumine aset leida aprillis. Kui sa oled juba kellegagi koos, õpid sa rohkem hindama oma kaaslast ja näed teda hoopis teises valguses. See muudab teie omavahelist suhet veelgi lähedasemaks. 

 

 


Suhted

Sa peaksid olema aprillis veelgi enesekindlam ent samuti kangekaelsem. Ära siiski hakka tegema sõnadega haiget neile, kes on sulle kallid ja kellest sa hoolid. 


Töö ja raha

Kõige tähtsam on hoida head õhkkonda töö juures. Mõned takistused võivad siiski tekkida ent kõik see toob lõppkokkuvõttes kaasa häid võimalusi. Katsu oma rahaasjadel hoida paremini silm peal. Ära anna kiusatusele järele. 


Tervis ja heaolu

Kui väsimus peakski kimbutama, siis võta aega puhkamiseks. Ja mis kõige tähtsam - hoia oma närve! Et pingeid maandada, tee aga sporti ja liigu rohkem.

Kommentaare ei ole