{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Mitmed planeedid on aprillis Tulemärkides ehk siis sinu elemendis, see aga annab sulle ainult jõudu ja energiat juurde....


 

 

 Mitmed planeedid on aprillis Tulemärkides ehk siis sinu elemendis, see aga annab sulle ainult jõudu ja energiat juurde. Selle tõttu ei püsi sa enam üldse paigal. Mitmed positiivsed muutused on sind ees ootamas. Kõikide märkide järgi tuleb sul ka mõningaid suuremaid otsuseid langetada. Merkuuri retrograad võib tuua ainult mõningaid takistusi. Usalda rohkem iseennast, sa oled õigel teel. Planeedid on sinuga. 


Armatus

Armastuse planeet Veenus on sinu kõige suurem liitlane aprillis. Kui tavaliselt oled sa oma kaaslase vastu liiga nõudlik, siis nüüd oled valmis järeleandmisi tegema ja teed omalt poolt kõik, et muuta oma suhet lähedasemaks. Kui sa oled vallaline, oled sa valmis uuteks kohtumisteks. 

 

 


Suhted

Aprillikuu peaks sind kokku viima ühe sõbraga, keda sa viimati nägid aastaid tagasi. Tõenäoliselt valmistab see kohtumine sulle suurt rõõmu. 


Töö ja raha

Sa võid tunda, et sa oled väsinud sellest pidevast pingest ja igatsed millegi muu järele. Võib-olla vajad sa lihtsalt puhkust ja ei midagi muud? See aitaks sul näha asju palju paremas valguses. Aprillikuu toob sulle rahaõnne kaasa. 


Tervis ja heaolu

Aprill tuleb pigem positiivne kuu, sa peaksid olema üsna heas vormis. Tänu sellele paraneb ka su tervis.

Kommentaare ei ole