{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Planeedid soovitavad sul mõtelda natukenegi rohkem iseenda peale aprillis. Kas sulle endale ei tundu, et sa teed liiga ...


 

 

 Planeedid soovitavad sul mõtelda natukenegi rohkem iseenda peale aprillis. Kas sulle endale ei tundu, et sa teed liiga palju teiste heaks? Kas sa ei kurna ennast ära selle pideva aitamisega ilma, et sa midagi vastu saaksid? Merkuuri retrograad aitab sul näha paljusid asju oma elus teises valguses. Jupiter Sõnnis on otsustanud sulle teha aga ühe ilusa üllatuse. 


Armastus

Planeetide seis on sinu jaoks väga hea. Kui sa oled vallaline, siis ära mängi kedagi teist ja ole sina ise. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks aprillikuu tooma sulle rohkem armastust. 

 

 


Suhted

Ära kontrolli ja kahtlusta kõiki nii palju ning katsu rohkem usaldada inimesi enda ümber. 


Töö ja raha

Üks töökaaslane võib sulle avaldada ühe saladuse. Tänu sinule peaks töö juures valitsema aga parem õhkkond. Mis puutub aga rahaasjadesse, võib aprillikuu teha sulle ilusa üllatuse. 


Tervis ja heaolu

Ära maiusta liiga palju, katsu elada tervislikumalt ja liikuda rohkem. Õige toit annab sulle jõudu ja energiat juurde. Ära kurna ennast ära ja ära võta kõike südamesse.

Kommentaare ei ole