{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Veenus, Päike ja Merkuur on sinu sõbra Jäära märgis, see aga tähendab, et sind on ees ootamas kiire ja sündmusterohke ku...


 

 

Veenus, Päike ja Merkuur on sinu sõbra Jäära märgis, see aga tähendab, et sind on ees ootamas kiire ja sündmusterohke kuu. Just selline nagu sulle meeldib. Elu on ilus. Planeedid soovitavad sul panna oma prioriteedid paika ja tegeleda üksnes sellega, mis on kõige tähtsam. Mis sinu jaoks on kõige olulisem? 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, otsustad sa julgelt teha tulevikuplaane ja minna oma eluga edasi, jättes mineviku varjud selja taha. Kui sa oled vallaline, otsid sa vaheldust ja põnevust oma ellu. Vaata ainult ette, et sa igast uuest tuttavast liiga suurde vaimustusse ei satu. 

 

 


Suhted

Sa oled enesekindel ja jääd iseendaks igas olukorras. Sa ei kõhkle, vaid räägid selgelt oma soovidest ja vajadustest. 


Töö ja raha

Muretsemiseks pole vähimatki põhjust. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Oma rahaasjadega katsu ainult olla ettevaatlikum ja ära kuluta nii palju. 


Tervis ja heaolu

Sa peaksid lausa pakatama heas energiast. Tänu sellele on sul suurema osa aprillikuust hea tuju ning rõõmus meel. Kuula siiski ka oma keha ja võta aeg ajalt aega maha, et laadida oma patareid täis. 



Kommentaare ei ole