{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Uksed on avanemas sinu ees aprillikuus, mitmed head võimalused on tekkimas. Päike siseneb aprillis sin märki, see aga t...


 

 

 Uksed on avanemas sinu ees aprillikuus, mitmed head võimalused on tekkimas. Päike siseneb aprillis sin märki, see aga tähendab, et sinu sünnipäev ei ole enam kaugel. Tänu sellele peaksid sa aga tundma end hästi. Õnn on käeulatuses. Selleks aga, et õnne kätte saada, pead sa tegema suurpuhastuse oma elus ja peas, vabastama end kõigest sellest, mis sind koormab ja rahutuks teeb. Tee sammuke kõrvale selleks, et uued ideed saaksid tekkida. Kasuta oma energiat selleks, et leida lahendusi oma probleemidele. Planeedid soovitavad sul teha kõike südamega ja usaldada oma intuitsiooni. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas ka suurem summa raha. 


Armastus

Väga ilus kuu on sind ees ootamas, õhus on kevadet ja see tekitab sinus hea enesetunde. Sa oled valmis suuremaid mööndusi tegema. Aprillis peaksid sa olema romantilisem. Kui sa oled aga üksi, toob uus kuu su ellu kellegi, keda sa ammu oodanud oled. 

 

 


Suhted

Tõenäoliselt veedad sa veelgi rohkem aega oma lähedaste seltsis. Ära unusta, et su sõnadel on võim ja jõud, kasuta seega neid targalt ja ära ütle midagi, mida sul hiljem kahetseda tuleks. Sõbrad peaksid sulle valmistama suuremat rõõmu. 


Töö ja raha

Tundub, et sind on ees ootamas head uudised töö juures. Sa oled asjalik ja kohusetundlik. Aprill peaks sulle kaasa tooma ka häid võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu kindlustada. 


Tervis ja heaolu

Katsu jääda rahulikuks. Sa võid tunda suuremat väsimust ja vajad võib-olla puhkust.

Kommentaare ei ole